JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat toate cele 10 meciuri amicale disputate în această pauză competiţională, iar acum se pregăteşte pentru primul joc oficial al anului în Liga IV-a.

„Studenţii” vor evolua mâine, la baza „Dan Anca”, împotriva Viitorului Mihai Georgescu, penultima clasată, şi, cel mai probabil, vor obţine încă trei puncte în clasament.

Jucătorii lui Marius Popescu nu-şi fac probleme că nu vor promova în Liga a III-a în vară, Dorin Goga fiind convins că Universitatea va defila şi în următorul sezon, singurele probleme pe care echipa le-ar putea întâmpina fiind în Liga a II-a.

„De când am venit la echipă şi am văzut ce jucători sunt, noi cu experienţa, tinerii cu entuziasmul şi dorinţa, am ştiut că nu vom avea probleme. Nu ne va putea opri nimeni din drumul spre promovare nici anul acesta şi nici anul viitor. În Liga a II-a va fi puţin mai greu, dar sunt convins că vor mai veni jucători, cei tineri vor acumula experienţă, şi ne dorim toţi să promovăm din primul an. Eu îmi doresc, bineînţeles, să joc cu Universitatea Cluj în Liga I”, a declarat Goga, unul dintre jucătorii care a ales cu sufletul anul trecut şi s-a întors la „U”.

Meciul cu Viitorul Mihai Georgescu de mâine contează pentru etapa a 23-a a Ligii a IV-a şi va începe la ora 15:00, intrarea fiind liberă. În tur, “U” Cluj a câştigat cu 8-0.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.