JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va juca, marţi seara, un meci decisiv cel puţin pentru consolidarea locului trei în clasament.

„Studenţii” o vor întâlni pe Sportul Snagov, formaţie care a ieşit din cărţile promovării după un retur slab.

Chiar dacă şansele pentru alb-negri de a promova direct sunt aproape nule, aceştia încă mai cred într-o minune. Totuşi, dacă ar fi un meci de baraj, atunci Hermannstadt e adversarul dorit cel puţin de un jucător al Universităţii.

„Dacă vom bate tot, mai avem o şansă la promovarea directă. Noi mai sperăm, pentru că în fotbal se poate întâmpla orice. Credea cineva că Liverpool se mai poate califica? Dacă nu vom reuşi promovarea directă, atunci mergem la baraj şi sperăm să promovăm de acolo. Eu am jucat într-un astfel de baraj când eram la Voluntari, împotriva celor de la UTA Arad. Există o diferență de nivel, într-adevăr, dar șansele sunt egale. Noi, însă, avem jucători foarte buni și suntem capabili să realizăm lucruri frumoase împreună. Când eram la Botoşani am jucat în acest sezon şi cu Dunărea Călăraşi, şi cu Hermannstadt, dar personal aş vrea Hermannstadt la baraj. În meciul direct cu ei am simţit că sunt mai accesibili. Cu oricine am juca însă, trebuie să dăm totul şi cred că plecăm cu şanse egale”, a spus Sebastian Chitoşcă.

Până la un eventual meci de baraj, „studenţii” sunt obligaţi să o învingă pe Sportul Snagov. Meciul de pe Cluj Arena va fi mâine, de la ora 20:30.

„Este o partidă foarte importantă pentru noi, deoarece avem neapărat nevoie de cele 3 puncte, atât marți, cât și în celelalte două meciuri rămase de disputat. Sportul Snagov va veni la Cluj foarte motivată, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru și să câștigăm. Cât timp sunt șanse, vom crede în promovarea directă”, a precizat şi golgheterul Cristian Gavra.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.