Preparatorul fizic Cristian Panduru / Foto: captură Look Sport+

Universitatea Cluj se poate răzbuna pe formaţia care i-a tăiat calea spre Liga 1 în 2019. Mâine, de la ora 19:00, pe Look Sport+ și PrimaPlay.ro, studenții reeditează barajul de tristă amintire cu Hermannstadt (0-2, 1-0).

 

 

Un atacant al “Șepcilor Roșii” este superstițios. Dacă va înscrie în partida programată la Mediaș, Tescan vrea să-l copieze pe Lewandowski, la fel cum a procedat în victoria cu Concordia Chiajna (4-0), unde și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

“Am zis că prin această metodă de celebrare o să atrag norocul lui, lipiciul lui la gol”, a declarat atacantul Dragoș Tescan la conferința de presă.

“Respectăm Sibiul, dar nu ne interesează de ei, ne interesează ce facem noi. “U” Cluj și jucătorii de la “U” Cluj, după părerea mea, sunt cei mai buni”, a spus preparatorul fizic Cristian Panduru, care a vorbit în locul lui Erik Lincar, menționând că antrenorul principal a avut o problemă de rezolvat.

Sibienii sunt adversari direcți ai “Șepcilor Roșii” în lupta pentru locurile de promovare directă. Dacă își atinge obiectivul, Hermannstadt nu va avea emoții cu obținerea licenței pentru prima ligă.

“Atâta timp cât ești în insolvență e transparență totală și actele pentru obținerea licenței se fac mai ușor. Ne-am dori să promovăm de pe primele două locuri. Ca și buget suntem în locurile 4-5”, a vorbit președintele lui Hermannstadt, Dani Coman, într-o intervenție telefonică la Look Sport.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte