JSport.roJSport.ro

IMG_5750Universitatea Cluj va pleca astăzi la Tărlungeni, acolo unde, sâmbătă dimineaţă, este obligată să învingă pentru a-şi mai păstra şansele infime la o salvare de la retrogradare. Un succes al „şepcilor roşii” va conta doar dacă şi Şoimii Pâncota va bate pe Olimpia, orice alt rezultat de la Tărlungeni sau Satu Mare trimiţând formaţia clujeană, pentru a doua oară în istorie, în Liga a III-a, fosta Divizie C.

Până să se gândească la partida dintre sătmăreni şi arădeni, clujenii trebuie să învingă o formaţie care a avut un parcurs aproape asemănător cu al lor în acest play-out. Atât Unirea, cât şi „U”, au câte trei victorii până acum, diferenţa făcând-o în clasament înfrângerea în plus a Tărlungeniului. Lotul „studenţilor” este mult subţiat în comparaţie cu etapa trecută, plecările de la echipă, ultima fiind cea a lui Alex Târnovan, fiind acoperite cu veniri de la juniori, astfel că ardelenii nu au deloc o misiune uşoară sâmbătă.

Ba mai mult, Universitatea va trebui să câştige împotriva unei echipe căreia nu i-a marcat niciun gol în tot acest sezon al ligii secunde, ambele partide de pe Cluj Arena încheindu-se la egalitate, 0-0, la Tărlungeni, în turul sezonului regulat, Unirea învingând cu 1-0.

Cele două meciuri cu implicaţii directe în lupta pentru salvarea de la retrogradare sau pentru un loc de baraj vor începe la ora 11:00, „studenţii” sperând să evite o retrogradare directă în Liga a III-a după 16 ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. @cjsport: daca in sezonul regulat Pancota a terminat cu numar impar de puncte (Satu Mare tot impar), nu a beneficiat de rotunjire la injumatatirea punctelor (la fel ca Satu Mare) ?
    Daca a beneficiat, U Cluj nu ar avea avantaj si fata de Pancota in caz de egalitate de puncte (la fel ca fata de Satu Mare) ?

    Apropo, de ce nu aveti clasamente de la ligile 1 si 2?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.