JSport.roJSport.ro

Academia „U” Cluj Luceafărul a primit o veste importantă la începutul săptămânii.

Trei jucători ai grupei 2004, multiplă campioană naţională, Răzvan Paşcalău, David Morar şi Traian Oargă au fost convocaţi la naţionala U15 a României, care va susţine un cantonament la Buftea.

Acţiunea are loc între 16 şi 22 septembrie, iar oficialii academiei clujene sunt fericiţi că munca lor de nouă ani este apreciată şi prin aceste prime convocări.

Proiectul academiei culege primele roade. Iată ca această grupă de copii, care este vicecampioana României la grupa 2004 şi a trecut la Universitatea definitiv, conform protocolului, dă primii jucători la lotul naţional U15. Este cea mai mare mândrie şi împlinire atât pentru mine şi Adi Crişan, cât şi pentru antrenorii David Stan şi Gigi Vînău, alături de care aceşti copii au crescut de la vârsta de 5 ani. A fost o muncă extrem de grea, de aproape nouă ani. Am avut o vară destul de fierbinte, deoarece aceşti copii au fost căutaţi de foarte multe cluburi şi o grămadă de impresari, dar suntem bucuroşi că ei au rămas acasă la Cluj şi îşi doresc să ajungă să debuteze şi să joace la U. Am avut nenumărate întâlniri cu Neluţu Sabău şi, din toate discutiile, viitorul acestor copii va fi sigur la U”, a spus preşedintele academiei clujene, Marius Stan.

Potrivit acestuia, convocarea primită pe adresa clubului clujean este şi un imbold, munca antrenorilor urmând să fie şi mai mare de-acum încolo.

Chiar dacă suntem la început de drum, toţi care suntem implicaţi în acest proiect avem o poftă de muncă şi ambiţie ca să ducem pe U acolo unde e locul. Adică în primele echipe din România. Sunt sigur că, peste ani, echipa va fi formată din juniorii şi copiii Academiei FC U Cluj Luceafărul. Dar pentru toate astea trebuie multă muncă, disciplină, sacrificii şi părinţii acestor copii minunaţi să aibă încredere în proiectul nostru”, a mai spus Marius Stan.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Ups, domnu’ Adrian, “juniorii” se scrie cu doar doi de “i”, nu e ca la “copiii”, cu trei ! Nu ma asteptam din partea dumneavoastra sa faceti o asemenea greseala, stiu ca scrieti corect de obicei, v-a scapat de data asta Din cauza vitezei, probabil.
    In rest, felicitari juniorilor, antrenorilor si parintilor ! Si la cat mai multe convocari !!!
    Haide “U” !

  2. Din pacate U Cluj promovează acum juniorii crescuți de academia D-lui Hagi.Poate pe viitor o sa țină cont și de copiii Clujului!!Dar din pacate promisiunile sunt greu de înfăptuit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.