JSport.roJSport.ro

Academia de fotbal „U” Cluj Luceafărul nu a avut un turneu semifinal prea reuşit la juniori E, sub 11 ani, pe care l-a găzduit în acest weekend în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”.

Tinerii jucători pregătiţi de Ovidiu Sărmăşan au câştigat un meci la loviturile de departajare, cu LPS Suceava, şi au pierdut un altul tot prin acelaşi procedeu, cu Atletico Arad, în această dimineaţă.

În primul joc, însă, „U” Cluj Luceafărul a pierdut cu Steaua Sudului în timpul regulamentar, 2-4, echipa bucureşteană câştigând turneul de la Cluj, după trei victorii din tot atâtea meciuri.

Clujenii au terminat, în spatele Stelei, la egalitate de puncte şi de golaveraj cu LPS Suceava, însă au încheiat pe locul trei turneul din cauza clasamentului fair-play, acolo unde au avut cu un cartonaş galben mai mult decât sucevenii. „U” Cluj Luceafărul a ratat, astfel, calificarea în finala naţională de la Bucureşti, academia clujeană rămând cu şanse doar la juniori D, sub 13 ani, acolo unde speră să găzduiască unul din cele două turnee semifinale.

În cealaltă competiţie de juniori, sub 15 ani, CFR a rămas singura echipă clujeană în competiţie, micii feroviari urmând să joace la Suceava în cadrul turneului semifinal.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.