JSport.roJSport.ro
foto: facebook/academia u cluj luceafarul

Academia „U” Cluj Luceafărul a impresionat la un puternic turneu amical disputat la finalul săptămânii trecute în Spania.

Grupa 2005 a ajuns până în semifinalele „Turneului Internaţional Mediteranean”, organizat în două localităţi din apropierea Barcelonei.

Formaţia pregătită de Stan David şi Gigi Vînău a câştigat, cu victorii pe linie, grupa L din care a făcut parte şi s-a calificat în şaisprezecimile de finală.

Acolo, micii clujeni au trecut cu 4-1 de japonezii de la Taguchi, iar în optimi s-au impus în faţa spaniolilor de la Llagostera, scor 2-0. Ajunsă în sferturi, „U” Cluj Luceafărul a învins-o cu 1-0 şi pe FC Porto, doar că în meciul din semifinale, disputat în aceeaşi zi împotriva ucrainenilor de la Şahtior Doneţk, a pierdut cu 0-4.

Totuşi, pentru „U” Cluj Luceafărul rămâne performanţa calificării în semifinale, într-o competiţie în care au participat 64 de echipe din lume. Barcelona, PSV Eindhoven, Manchester United, Manchester City sau New York SC sunt doar câteva dintre echipele care au terminat sub clujeni în clasamentul final la grupa 2005.

Turneul la această categorie de vârstă a fost câştigat de Espanyol Barcelona.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.