JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Arman Noemi

Ieri, 3 iunie, Universitatea Cluj şi Vulturul Mintiu Gherlii au jucat ultimul meci din campionatul Ligii a IV-a. Meciul care a început la ora 16:00 s-a terminat 5-0 pentru ,,alb-negrii”. După acest joc, pentru ,,U” Cluj urmează barajul de promovare, iar pentru Vulturu Mintiu Gherlii o schimbare de echipă şi un nou centru.

Antrenorul ,,studenţilor”, Marius Popescu, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de către elevii săi în acest campionat şi gândul lui este la promovare. Totodată, ,,Papi” crede că unul dintre scopurile acestui campionat a fost să descopere tineri care pot ajuta echipa de seniori. Hordouan este unul dintre aceşti copii, fiind şi cel care a deschis scorul la Mintiu Gherlii.

,,Am încheiat un an greu, dificil şi cu multă muncă. Ne interesează să câştigăm barajul şi să promovăm în Liga a III-a. De fapt, ideea noastră este să promovăm în fiecare an. Aveam cunoştinţă cu acest campionat, dar a fost un campionat ciudat şi atipic pentru multă lume. Având în vedere nivelul, modul de a se antrena şi a se pregăti al echipelor campionatul lasă de dorit, dar tocmai de aceea e foarte misterios şi ciudat. Dar una peste alta, trăgând linie şi făcând suma totală, ne mulţumeşte că am câştigat toate meciurile şi am marcat foarte multe goluri. Am descoperit foarte mulţi copii şi eu cred că acesta e scopul. Hordouan este unul dintre aceşti copii. A venit de la Bistriţa, se adaptează la Cluj şi învaţă rigorile fotbalului adevărat şi are tot sprijinul nostru ca să devină fotbalist”, a declarat Marius Popescu.

În schimb, echipa din Mintiu Gherlii nu a avut un sezon prea bun, dar din vară va avea o altă identitate, după cum spune antrenorul Lucian Roman. Simultan, tehnicianul îi doreşte succes echipei de pe Cluj Arena şi speră să o vadă în ligile superioare.

,,Pentru noi a fost un campionat foarte greu, dar pentru Universitatea Cluj a fost foarte uşor.  Îi dorim succes echipei adverse şi să o vedem în Divizia C şi de acolo, dacă se poate, în Divizia B. Noi am lucrat doar de pe retur şi am făcut un retur bunicel. Avem 12 puncte realizate în retur cu o echipă de Liga a V-a, fără juniorat, fără nimic. Avem jucători care vin de la nunţi şi de la petreceri la meci. Acesta e adevărul. Avem de gând să reformăm toată zona. Dorim să facem un centru cu bază al copiilor şi să reformăm şi echipa de Liga a IV-a cu mulţi tineri”, a spus Lucian Roman, antrenorul echipei Vulturul Mintiu Gherlii.

Universitatea Cluj a terminat campionatul pe primul loc cu 82 de puncte, iar Vulturul Mintiu Gherlii a încheiat sezonul pe locul 12 cu 28 de puncte.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.