JSport.roJSport.ro

sediu UActuala conducere a Universităţii Cluj nu a înscris echipa în Liga a II-a, astfel că o salvare miraculoasă a clubului în următoarea perioadă ar face ca „şepcile roşii” să evolueze maxim în Liga a III-a.

Negocierile cu investitorii italieni par că se prelungesc peste măsură, angajaţii de la Cluj ai Universităţii neştiind încă nimic legat de viitorul actualei societăţi care administrează clubul. Astfel, chiar dacă minunea se va realiza şi la „U” va veni un investitor, şansele ca echipa să joace tot în Liga a II-a sunt nule, mai ales dacă acest campionat va începe săptămâna viitoare, aşa cum ar dori Federaţia Română de Fotbal (FRF).

„Nu se mai pot face înscrieri după termenul limită, care a expirat în 15 iulie. Doar la Liga a III-a se mai pot înscrie echipele”, ne-a spus un oficial al FRF, la al treilea eşalon fotbalistic termenul limită fiind 20 iulie. La Federaţie sunt analizate acum dosarele echipelor înscrise în liga secundă, doar 20 de locuri fiind ocupate până acum, număr pe care FRF, ce ar fi dorit o serie cu 22 de echipe, refuză să-l confirme deocamdată.

Totuşi, până la startul Ligii a II-a, programat în 30 iulie, numărul formaţiilor înscrise s-ar putea micşora, iar Federaţia va avea de ales între a face loc şi altor echipe sau a da drumul campionatului cu un număr mai mic de combatante. Există câteva cluburi care şi-au depus dosarul pentru liga secundă, dar care se confruntă cu probleme financiare, în timp ce, miercuri, Rapid ar putea intra în faliment, iar ACS Poli Timişoara va merge automat în Liga I. În cel mai bun caz, giuleştenii vor continua activitatea doar în Liga a IV-a, astfel că Federaţia se va trezi fără o echipă în liga secundă cu 10 zile înaintea debutului de campionat.

Pe lângă incertitudinea existentă la Liga a II-a, lucrurile nu sunt mai clare nici în ce priveşte relaţia dintre primăria clujeană şi conducerea Universităţii Cluj. Administratorul judiciar al clubului, Marieta Anastasescu, refuză în continuare să le răspundă reprezentanţilor municipalităţii, aceştia cerându-i, în urmă cu aproape două săptămâni, o clarificare a situaţiei clubului „şepcilor roşii”.

Primăria are în plan chiar înscrierea în Liga a III-a a „noului U Cluj”, aşa cum este denumită asociaţia sportivă „Alb-negru”, însă aşteaptă un semn de la actuala conducere a lui „U”.

Joma - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Această Anastasescu și-a cam bătut joc de „U”, de Primăria Cluj și de toți locuitorii municipiului. Ar fi timpul ca alde Boc să ia hățurile și să rupem orice legătură cu așa-zisa conducere a clubului, cea de pe Dâmbovița, și să se revină pe malurile Someșului, căci această apă a udat și udă emulația stârnită de parcul doctorului Hațieganu. După ce am gustat din muțenia administrației bucureștene, timpul nu mai are răbdare cu noi, este deja aproape târziu și pentru înscriere în Liga a treia, rămâne doar un început firesc de urcuș pe șleaul Ligii a patra, dar și pentru acest deziderat rămân destul de mulți pași de început: actele noului „U”, contracte cu jucători, banca tehnică, administrație, deschidere către suporteri și, nu în ultimul rând, o relație cinstită cu Universitățile și cu Primăria. Alma Mater își așteaptă echipa !

    • I have farm in India (Gujarat, Vadodara) 400 KM norht of Mubai. I am very new to this subject.Please can you advice for a new starter where to find the information. Secondly from where can procure warms.Thanks,Narendra PATEL.

  2. Domnule Cinezan, sterge-ti prea usor realizarile erei Walter. Totusi, in timpul domniei sale U a obtinut cea mai buna performanta din ultimii 51 de ani, iar doamna Prodan si Vlad Munteanu s-au evidentiat printr-un management performant. Pacat ca fanaticii din peluza au indepartat si fugarit jucatori valorosi si atat de loiali culorilor lui U.

    • Sper ca glumiti cand spuneti ca in aceasta perioada a fost un management performat. Calificarea in finala cupei a fost pur si simplu o intamplare, la fel si salvarile “miraculoase” de la retrogradare care i se datoreaza exclusiv lui Walter si nicidecum conducerii. Cum a avut probleme si nu la mai interesat cum echipa a retrogradat. Vedeti daca mai gasiti undeva in lume un club care sa tranfsere 10-15 jucatori in fiecare perioada de mercato sau care sa schimbe 3-4 antrenori pe sezon, fiecare cu prime de instalare, salarii mult prea mari pentru posibilitatile clubului. Daca managementul era asa de performant de unde au aparut datoriile? Oricine poate sa cheltuie niste milioane de euro. Singurul conducator decent pe care la avut clubul a fost Tiril.
      Din pacate nici noul proiect nu promite nimic bun, atata timp cat se face cu politruci, foste “glorii” si tot felul de atarnatori, fiecare cu propriul interes . Daca se vrea un proiect serios e nevoie de un management profesionist , trasparenta si obiectivitate, lucruri de care eu unul nu ii vad capabili pe oamenii care se prefigureaza la “noul” club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.