foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj şi-a aflat pedeapsa pentru incidentele care au avut loc la finalul meciului cu FC Hermnnstadt, din turul barajului de promovare în Liga 1.

Astfel, din cauza fanului intrat pe teren, care a dus la o serie de evenimente terminate cu rănirea gravă a unui jandarm, „U” Cluj va juca patru meciuri pe teren propriu fără spectatori.

„Studenţii” vor plăti şi o amendă de 100.000 de lei, iar Universitatea nu poate să facă apel pentru că a primit sancţiunea minimă prevăzută de regulament. De asemenea, pentru torţele aprinse de fani la returul de la Sibiu, clujenii vor trebui să mai plătească încă 7.500 de lei.

De menţionat că „U” ar fi jucat oricum minim un meci considerat pe teren propriu în afara Clujului, pentru  că startul următorului sezon al ligii secunde coincide cu festivalul Untold, de pe Cluj Arena.

Mai jos aveţi decizia Comisiei de Disciplină a FRF, venită după mai multe amânări:

“În baza art.82/1 și3/a și c raportat la art. 83/2/d din RD  clubul AS FC Universitatea Cluj se  sancționează cu penalitate  sportivă de 10.000 leiÎn baza art. 82/1 și 3/e raportat la art. 83/2/f din RD clubul AS FC Universitatea Cluj se  sancționează cu măsura programăriijocurilor fără spectatori pentru 4 (patru) jocuri și i se aplică o penalitate sportivă de 100.000 leiÎn conformitate  cu  art. 45/1  din RD  clubul AS Fc Universitatea Cluj va  executa sancțiunea  pentru abaterea cea  mai gravă (prevăzută de art. 82/1 și 3/e raportat la art. 83/2/f) –programarea jocurilor fără spectatori pentru 4 (patru) jocuri și penalitate sportivă de 100.000 lei”

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.