JSport.roJSport.ro

Judeţul Cluj are şanse mari să aibă din nou patru echipe într-un sezon de Liga a III-a, din 2014 încoace.

Universitatea Cluj, Sănătatea Cluj, CFR Cluj II şi Unirea Dej ar putea evolua, de la finalul lunii august, în al treilea eşalon fotbalistic al României, nefiind exclusă, însă, nici o înscriere de ultim moment a Unirii Jucu.

Campionatul va începe în 26 august, iar „U” Cluj este prima formaţie care se va reuni în vederea începerii pregătirii. Mâine după-amiază, la ora 17:00, elevii lui Marius Popescu se vor întâlni la Cluj Arena pentru primul antrenament după trei săptămâni de vacanţă, Călin Albuț, Mihai Onicaș, Octavian Ursu, Florin Cordoș și Adrian Micaș urmând să fie noile „întăriri” ale clujenilor.

„Pasul următor și cel mai realist este să reușim promovarea în liga secundă. Ne așteaptă un sezon dificil, în care implicarea tuturor adversarilor se va dubla în partidele cu echipa noastră. Cu toții își vor dori să ne învingă, suntem conștienți de asta. Am încredere că în formula aceasta, cu statornicie și inteligență, vom reveni acolo unde ne este locul”, a declarat antrenorul Universităţii, pentru site-ul echipei.

Următoarea formaţie clujeană care va reveni din vacanţă va fi Sănătatea Cluj, în 24 iulie, în timp ce jucătorii Unirii Dej vor mai avea liber până la sfârşitul lunii.

Pe de altă parte, termenul limită pentru înscrierea în Liga a III-a va expira joi, iar vineri CFR Cluj ar putea avea un prim semnal în legătură cu participarea echipei a doua în acest campionat. Potrivit unor surse din interiorul FRF, foarte probabil alb-vişiniii vor primi un răspuns pozitiv din partea FRF.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.