JSport.roJSport.ro

Antepenultima etapă a Ligii Elitelor a consemnat şi primul meci pe care „U” Cluj nu-l câştigă în acest retur, la U19.

Formaţia lui Călin Sălăgean a terminat la egalitate, 1-1, jocul cu CSS Slatina din deplasare, după ce a revenit de la 0-1.

Acest semi-eşec nu a contat deloc, însă, în clasament. Universitatea păstrează aceeaşi distanţă de cinci puncte în faţa Universităţii Craiova, înaintea duelului de miercuri, care poate decide configuraţia finală a sezonului regulat. „U” e deja calificată, dar adversarul din semifinală va fi desemnat în funcţie de poziţia ocupată de „studenţi” la final. De la egalul cu CFR, 3-3 din 4 noiembrie, Universitatea nu a mai pierdut puncte în campionat.

Tot în etapa a 16-a, CFR Cluj a trecut cu 4-0 de CSM Şcolar Reşiţa, în timp ce Ardealul Cluj a învins-o cu 3-1 pe UTA Arad. În clasament, CFR e pe locul 4, la patru puncte în faţa celor de la Slatina, Ardealul şi UTA, care au acelaşi punctaj, feroviarii având un meci mai puţin.

La U17, în schimb, Ardealul a fost învinsă de UTA, 0-1, în timp ce CFR Cluj a pierdut şi ea, tot pe teren propriu, dar în faţa liderului LPS Banatul, 1-2, care a obţinut calificarea în semifinale. Atât Ardealul, cât şi CFR nu mai au nicio şansă la primele două poziţii calificante în careul de aşi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.