Clubul de fotbal Universitatea Cluj va semna, foarte probabil,un protocol de colaborare cu Clubul Sportiv Universitatea, condus de Ovidiu Vasu.

Directorul general al echipei din Liga a II-a, Daniel Stanciu, a spus că s-a întâlnit recent cu Vasu şi, împreună, speră să ajungă la o înţelegere.

“Sportul clujean e reprezentat de aceeaşi siglă şi împreună putem face lucruri foarte bune. Vrem o promovare cât mai amplă, atât pe lângă oficialităţile judeţene şi locale, cât şi la nivel naţional. Trebuie să atragem atenţia că avem nevoie de investiţii mult mai mari în ceea ce înseamnă bază sportivă. E vorba de un club de tradiție și sperăm să anunţăm oficial încheierea acestui parteneriat în zilele următoare”, a declarat Stanciu, care vrea să încheie şi un protocol cu Federaţia Română de Fotbal “pentru a deveni un club cât mai profesionist, să ne ajute în privința imaginii, marketing-ului, să atragem cât mai mulți spectatori”.

Până la semnarea parteneriatului dintre echipa de fotbal şi clubul sportiv “U” Cluj, “şepcile roşii” reiau mâine campionatul. Pe Cluj Arena vine FC Argeş, într-un meci care va începe la ora 20:00.

“Pentru noi e un nou început. Plecăm la un drum foarte greu, am muncit mult în această pauză competiţională. Sunt convins că vom avea un meci foarte greu, pentru că jucăm cu un adversar care îşi propune promovarea. Totuşi, toate echipele care vin aici încearcă să se închidă şi trebuie să ştim să jucăm în terenul advers. Până la urmă e un început de campionat şi am încredere în noi pentru că sunt jucători care îşi doresc să câştige”, a declarat Falub.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. […] 5. Managerul general al FC Universitatea Cluj, Daniel Stanciu, a dezvăluit că se află în negocieri avansate cu Ovidiu Vasu, directorul Clubului Sportiv Universitatea, pentru a semna un protocol de colaborare. „Sportul clujean e reprezentat de aceeaşi siglă şi împreună putem face lucruri foarte bune. Vrem o promovare cât mai amplă, atât pe lângă oficialităţile judeţene şi locale, cât şi la nivel naţional”, a spus Stanciu. (CJ Sport) […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.