JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj s-a întâlnit în turul IV al Cupei României cu ACS Fotbal Comuna Recea, meciul având loc azi în comuna maramureşeană.

“U” a reuşit să se califice în următoarea fază a competiţiei la capătul celor 90 de minute regulamentare, 3-1, deşi a evoluat cu un om în minus din minutul 71.

La puţin timp de la fluierul de start, atacantul Marius Coman a marcat pentru echipa Universităţii, 1-0, dar avantajul nu a durat mult deoarece o gafă a portarului Dur-Bozoancă a făcut ca maramureşenii să înscrie şi să restabilească egalitatea, prin Rus, 1-1. Văzându-se egalaţi, ,,studenţii” au forţat atacul şi au avut câteva ocazii pe care le-au irosit, iar la pauză scorul de 1-1 s-a menţinut.

Ene şi Coman au avut ocazii importante de gol în primele minute ale reprizei secunde, dar tabela a rămas neschimbată. Din minutul 71, “U” a evoluat în inferioritate numerică deoarece Takacs a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar acesta nu a fost un impediment pentru clujeni. Coman a reuşit dubla, asistat de Florescu, la puţin timp după eliminarea lui Takacs, 1-2.

Acelaşi Florescu l-a asistat şi pe Ursu care a înscris în prelungiri, 1-3, iar Universitatea se califică în 16-imile Cupei României, unde poate întâlni o echipă de Liga 1. Meciurile din această fază a competiţiei vor avea loc în perioada 24-30 septembrie.

ACS Fotbal Comuna Recea

1
Bota
18
Mureşan
4
Lang
20
Urs
6
David
8
Asăujan
14
Micaş
10
Chinde
11
Mih
13
Oşan
9
Rus

Rezerve: Iura – Mărieş, Opriş, Buşică, Ciocan, Dunca, Erdei. Antrenor: Romulus Buia.

FC Universitatea Cluj

21
Dur-Bozoancă
13
Taub
17
Cordoş
27
Kosnic
22
Căpuşă
29
Giurgiu
10
Florescu
7
Ursu
9
Ene
23
Greu
11
M. Coman

Rezerve: Albuţ – A. Coman, Takacs, Berci, Hordouan, Kofi, Dumitrescu. Antrenor: Adrian Falub.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.