JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj se va reuni în 23 ianuarie, pentru început jucătorii urmând să facă vizitele medicale.

Antrenorul Marius Popescu va avea la antrenamente, cel mai probabil, şi câteva noutăţi faţă de turul campionatului, potrivit surselor noastre cel puţin două dintre ele urmând să vină de la Unirea Jucu, fundaşii Tinuţ Budăcan şi Marius Ionescu.

Pe de altă parte, „şepcile roşii” şi-au stabilit şi cinci meciuri amicale pentru perioada de pregătire, nefiind exclus să mai apară câteva partide. Universitatea va disputa primul amical împotriva echipei de Liga a IV-a CSM Hunedoara, în 4 februarie, mai având fixate alte două jocuri cu Cetate Deva şi Industria Galda de Jos, plus o „dublă” cu Unirea Jucu, în 7 şi 25 februarie.

Al doilea meci împotriva Jucului va fi cu o săptămână înaintea primei partide din campionat pentru „U”, studenţii urmând să stea în etapa a 16-a, din 26 februarie. Toate meciurile amicale se vor disputa la Cluj, în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. […] Al doilea meci împotriva Jucului va fi cu o săptămână înaintea primei partide din campionat pentru “U”, studenţii urmând să stea în etapa a 16-a, din 26 februarie. Toate meciurile amicale se vor disputa la Cluj, în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”, potrivit cjsport.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.