JSport.roJSport.ro

Reprezentanţii Universităţii Babeş-Bolyai şi FC Universitatea Cluj, precum şi cei ai Universităţii Politehnica Timişoara şi ai ASU Politehnica Timişoara au participat la o conferinţă de presă la Timişoara în care au vorbit despre importanța partidei dintre formația clujeană şi echipa suporterilor bănățeni.

„Pentru noi e o onoare şi o bucurie să răspundem invitaţiei de a juca la Timişoara şi felicit gazdele pentru iniţiativă şi pentru organizare. E o premieră ca meciurile amicale să aibă parte de o asemenea promovare. Noi suntem o asociaţie sportivă la început de drum, construită pe fundamente foarte clare şi, spunem noi, foarte sănătoase, bazate pe implicarea suporterilor, a autorităţilor locale şi a celor şase universităţi publice din Cluj. E un model nou în România, dar funcţional în statele din Vestul Europei. Suntem la început de drum, dar baza este una extrem de sănătoasă şi suntem convinşi că va fi una de succes”, a declarat Cosmin Irimieş, vicepreşedintele FC Universitatea Cluj.

Totodată, antrenorul principal al Universității Cluj, Adrian Falub, a spus că acest meci este un eveniment important şi datorită suporterilor cele două echipe trăiesc.

„Ştiu ce înseamnă Poli Timişoara, ştiu ce înseamnă suporterii de aici, de aceea cred că pentru noi e un eveniment extrem de important şi sper că va fi un spectacol sportiv de care să se bucure în primul rând suporterii, pentru că şi noi, la fel ca Poli Timişoara, trăim datorită suporterilor. Dacă nu îi aveam pe ei, probabil că astăzi nu am mai fi existat”, a precizat Adrian Falub.

,,Studenții” au pierdut cu 1-5 meciul disputat azi, 16 februarie, cu Ripensia Timişoara, iar mâine, 17 februarie, de la ora 14:00 o vor întâlni pe ASU Politehnica Timişoara, formația care evoluează în liga secundă, pe Stadionul ,,Ştiința”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.