JSport.roJSport.ro

Etapa a patra a Ligii Elitelor a adus schimbarea liderului la U19.

Universitatea Cluj s-a impus la Miercurea Ciuc cu 1-0 şi a profitat de surpriza imensă de la Craiova.

Echipa care era pe primul loc până ieri a pierdut surprinzător acasă, 1-2 cu ultima clasată, CSM Şcolar Reşiţa, iar jucătorii lui Călin Sălăgean au trei puncte peste olteni în fruntea clasamentului.

Craiova a căzut, însă, pe trei, pentru că CFR Cluj s-a impus acasă, 1-0 cu CSS Slatina, iar trupa lui Sorin Oncică a urcat pe locul secund. Sunt două puncte între „U” şi CFR, formaţiile care au jucat, miercuri, în Cupa României, iar duelul direct din campionat va fi peste două săptămâni, tot în Gruia.

Pe de altă parte, Ardealul Cluj nu se regăseşte. Trupa lui Călin Modovan a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie, după ce a remizat, ieri, cu Centrul Naţional Mureş, 0-0. Acest rezultat va fi şters însă, la finalul campionatului, pentru că formaţia mureşeană nu are dreptul să se califice în semifinale, astfel că echipele din Liga Elitelor tratează aceste jocuri mai degrabă ca unele amicale.

CFR Cluj merge bine, în schimb, şi la U17, acolo unde formaţia lui Mihai Pop a câştigat, 3-1 cu Ştiinţa Craiova. Liderul LPS Banatul a făcut doar 1-1 pe terenul Universităţii Craiova, iar feroviarii i-au egalat la puncte pe timişoreni. Golaverajul rămâne tot în favoarea Banatului, iar CFR-ul rămâne şi el pe locul doi.

Cealaltă echipă de la U17, Ardealul Cluj, a stat, iar sâmbătă va fi un nou derby local. Universitatea Cluj va primi vizita Ardealului, la U19, într-un meci care va fi sâmbătă, de la ora 12:00, la baza „Clujana”.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.