JSport.roJSport.ro

Azi, 6 septembrie, s-a tras la sorţi programul turului trei al Cupei României la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Meciurile se vor disputa în 12 şi 13 septembrie de la ora 16:30.

FC Universitatea Cluj va primi vizita echipei ACS Fotbal Comuna Recea miercuri, 13 septembrie, de la ora 16:30 în faza a treia a Cupei României. Cele două echipe sunt adversare în Liga 3, iar întâlnirea din campionat va avea loc pe 11 noiembrie în etapa a 12-a.

În schimb, Sănătatea Cluj va avea o misiune mai uşoară deoarece va da piept cu AS Unirea Cristuru Secuiesc, formaţie care evoluează în Liga a IV-a a judeţului Harghita. Partida dintre cele două echipe este programată tot în 13 septembrie de la ora 16:30 pe terenul celor de la Unirea Cristuru Secuiesc.

Şaisprezecimile Cupei României sunt programate pe 25 octombrie, dar ca să ajungă până în această fază a competiţiei cele două echipe ale judeţului Cluj trebuie să câştige meciurile din turul trei, respectiv turul patru care se va desfăşura în perioada 3-4 octombrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.