JSport.roJSport.ro
foto: Radu Giurgiu

Unirea Tritenii de Jos şi Unirea Floreşti au terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat sâmbătă după-amiaza, în etapa a 21-a a Ligii a IV-a. Oaspeţii au condus la pauză, după golul lui Kallos, iar antrenorul jucător Andrei Pintilie a egalat în repriza secundă pentru echipa sa, într-un joc afectat din plin de vânt.

Triteniul a plătit tribut ratărilor din această partidă, inclusiv două bare având jucătorii lui Pintilie la poarta lui Grămadă, floreştenii nefiind cu mult mai prejos din acest punct de vedere, cu menţiunea că ei au ratat şansele create în prima repriză.

Vântul puternic a fost, pe rând, aliatul celor două formaţii, gazdele fiind nemulţumite de faptul că au scos doar un punct din acest joc. Totuşi, după eşecul Sticlei Turda de aseară, Unirea Triteni se alătură Universităţii Cluj, cele două fiind singurele echipe neînvinse în acest retur, meciul direct fiind amânat pentru sfârşitul lunii aprilie.

„Din păcate, pot spune că azi am pierdut două puncte, deoarece am fost peste adversari la toate capitolele. Chiar dacă vremea a fost din nou una nefavorabilă, a bătut vântul tot meciul, am făcut un joc bun, ne-am dominat adversarul, dar din păcate am ratat mult prea multe ocazii. Am avut şi două bare, mingea parcă nu a vrut să intre în poartă. Oricum, îi felicit pe băieţi pentru munca depusă, au făcut un efort enorm pe o vreme total nefavorabilă fotbalului. Le urez succes şi baftă în continuare celor de la Floreşti, o echipă muncitoare, care sunt convins că vor pune multe probleme adversarilor în acest campionat”, a spus antrenorul Triteniului, Andrei Pintilie.

„A fost un meci de care pe care, viu disputat, de la o poartă la alta, dar cu un mic plus pentru ei. A bătut şi un vânt extraordinar, iar în prima repriză a fost 1-0 pentru noi cu vântul în spate, iar în a doua repriză a fost 1-0 pentru ei ajutaţi de vânt. Mai degrabă a fost un meci de adaptare la condiţiile de joc, dar sunt mulţumit de rezultat. Puteam să facem mai mult dacă eram mai concentraţi în prima repriză, atunci când am dominat, iar în a doua ne-au dominat ei copios şi am primit gol dintr-o greşeală de fundaş. A fost un joc între două echipe care îşi merită locurile din clasament după felul cum joacă, deşi poziţia noastră nu reflectă valoarea lotului pe care îl avem”, a precizat şi tehnicianul Floreştiului, Ioan Maja.

În clasament, Unirea Triteni a reuşit să ajungă pe locul şapte, în timp ce adversara ei de astăzi rămâne pe poziţia a 13-a.

Unirea Triteni

Rusu
Crişan
Ozvada
Paleoca B.
Luduşan
Indreica
Bărbos
Nemeş
Paleoca Cr.
Saşa
Pintilie An.

Au mai intrat: Câmpean, Podariu. Antrenor: Andrei Pintilie

Unirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
Rus
Madru
Silaghi
Mureşan
Psibel
Balint
Kallos
Cîţcăuan
Zbâncă

Au mai intrat: Brici, Proca, Munteanu. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.