JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj U19 a câştigat, luni după-amiază, ultimul meci al turneului semifinal pe care l-a organizat în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, 4-1 cu Unirea Sântana.

Astfel, cu victorii pe linie în această fază, şi cu un golaveraj de 29-2, tinerii jucători pregătiţi de Călin Sălăgean s-au calificat la turneul final rezervat celor mai bune echipe judeţene de juniori din ţară.

„Studenţii” aveau nevoie de un punct în meciul de astăzi pentru a termina, matematic, pe locul 1 indiferent de rezultatul partidelor de mâine, atunci când „U” va sta, însă Irimie şi colegii săi au rezolvat soarta meciului încă din prima repriză. După 45 de minute, clujenii conduceau cu 3-1, Hordouan, Dan Laurenţiu şi Pintea liniştind definitiv meciul.

Golul lui Cobârzan de la mijlocul reprizei secunde a mai contat doar pentru stabilirea scorului final, Universitatea pornind cu prima şansă şi la turneul final de la Buftea.

„Singurul moment mai greu a fost că am jucat patru meciuri în patru zile şi, după o zi pe drum, jucăm iar două meciuri în două zile. În rest, ca nivel de competiţie, Universitatea Cluj trebuia să joace în alt campionat, nu aici, dar aici jucăm, aşa că vrem să câştigăm şi să arătăm că nu aici ne e locul. Ne-am propus să ajungem la turneul final, acolo unde meciurile au o altă încărcătură, dar am încredere pentru că am experienţa acelor jocuri şi cred că copiii se vor ridica la nivelul competiţiei, pe care vrem să o câştigăm”, a declarat antrenorul clujenilor, Călin Sălăgean.

Turneul final de la Buftea se va disputa joi şi vineri, sub formă de semifinale şi finale, pe lângă „U” mai calificându-se acolo Viitorul Ungheni, Delta Tulcea şi Sporting Piteşti.

“U” Cluj U19

Pop R.
Mureşan
Irimie
Telcean
Matiş
Potcoavă
Budin
Salcău
Moşuţi
Hordouan
Pintea

Au mai intrat: Tudose, Pop B., Paşca, Dan L., Marin, Cobârzan. Antrenor: Călin Sălăgean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.