JSport.roJSport.ro

IMG_0056Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis ca echipele de juniori ale cluburilor care îşi continuă activitatea pe o altă societate, cum este cazul Universităţii Cluj, să se poată înscrie în noul sezon al Ligii Elitelor.

Astfel, „U” Cluj poate participa din nou în competiţia care îşi trimite campioana în Youth Champions League, sezonul trecut formaţia pregătită de Călin Sălăgean terminând pe locul trei, după ce a bătut Dinamo în finala mică.

”Având în vedere solicitările unor cluburi cu privire la continuarea activității grupelor de copii și juniori ale cluburilor aflate în procedura falimentului în competițiile exclusiv de juniori organizate de FRF, aprobă ca structurile sportive nou-înființate cu scopul de a continua activitatea la nivel de copii și juniori a cluburilor aflate în procedura falimentului să poată participa în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal în locul echipelor cluburilor falimentare”, se arată în hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF.

Problema cea mai mare pentru Universitatea, lotul de jucători, ar putea fi rezolvată săptămâna viitoare, atunci când clubul organizează o selecţie pentru jucători născuţi înainte de anul 2000. Cum în Liga Elitelor U19 formaţiile pot avea în componenţă jucători născuţi după 1 ianuarie 1998, trialul din 23 şi 24 august ar putea completa şi lotul de Liga Elitelor al Universităţii.

Prima etapă a noului sezon este programată în 27 august.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.