JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj o va întâlni pe UTA Arad, duminică, într-un meci care stârnea un interes enorm în trecut.

Acum, meciul e important doar pentru “studenţi”, care nu mai au voie să facă paşi greşiţi în campionat.

Orice alt rezultat în afara victoriei poate complica foarte rău situaţia alb-negrilor în clasament.

“Nu mai avem altă soluţie decât victoria în toate meciurile. Putem bate pe oricine şi asta ne-a lipsit, continuitatea, pentru că avem momente când arătăm foarte rău şi ne poate bate oricine. Am câştigat în tur la UTA, dar un meci nu seamănă cu altul. E important ce facem noi şi trebuie să facem lucrurile mult mai bine decât alte echipe, iar atunci nu vom avea probleme. Cu UTA e un derby de tradiţie, cu două echipe foarte iubite şi sunt convins că va fi stadionul plin. Ne dorim promovarea directă şi simt că vom reuşi să promovăm”, a spus Dorin Goga.

Pentru Răzvan Greu ar fi a doua promovare, după cea reuşită pe când era la Sepsi Sfântu Gheorghe.

“Nu se compară o promovare, mai ales cu Universitatea Cluj. Nu mai putem face niciun pas greşit şi e obligatoriu să câştigăm meci de meci. Sincer, mă gândesc să promovăm direct, dar trebuie să luăm în calcul şi barajul. Ne aşteaptă un meci greu cu UTA, dar dacă suntem 100% concentrati şi implicaţi sunt sigur că o să câştigăm. Am câştigat în tur la scor, dar fiecare meci e diferit şi va fi greu dacă nu vom fi concentraţi. Îi aşteptăm pe suporteri în număr mare să ne susţină”, a declarat şi mijlocaşul lui “U”.

Meciul cu UTA va fi duminică, de la ora 14:00, pe Cluj Arena.

UPDATE

Universitatea Cluj a confirmat că Centenarul va fi sărbătorit cu un meci de gală, împotriva grecilor de la PAOK Salonic. Partida amicală va fi în 12 iulie, și se va disputa pe durata a două reprize de câte 60 de minute. Biltele au fost puse deja în vânzare online.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Deocamdată va trebui să luptăm pentru a păstra locul de baraj, dar avem şansa de a trece de Clinceni, echipă care are un program greu şi ar puitea pierde puncte cu FC Argeş sau Petrolul, în ultima etapă. Pentru a-i întrece pe actualii lideri va trebui să câştigăm joi, pe terenul acestora. Joi va fi meciul în care “U” trebuie să dovedească tuturor că merită promovarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.