JSport.roJSport.ro

img_9532Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii are parte de un sezon dificil, actuala deţinătoare a Cupei României, faza judeţeană, nemaifiind echipa care poate pune probleme oricui, aşa cum se întâmpla sezonul trecut.

„Sârmarii” au câştigat doar patru meciuri din cele 10 disputate până acum, bifând şi un eşec dur, 0-8 pe teren propriu cu Armenopolis Gherla. Numărul redus de jucători era principala problemă a antrenorului Dorin Roşu, la fiecare etapă acesta fiind nevoit să-i cheme personal pe mulţi dintre cei care au îmbrăcat, în sezonul actual, tricoul ISCT-ului. În vârstă de 48 de ani, Dorin Roşu chiar a intrat pe teren în anumite meciuri tocmai pentru a suplini absenţa elevilor săi, însă tehnicianul a cedat săptămâna trecută şi a renunţat să se mai ocupe de echipă.

La Mintiu-Gherlii formaţia a fost condusă de către Cornel Morea, ISCT învingând surprinzător atunci, cu 3-1, însă lucrurile par să nu mai stea la fel şi sâmbătă, împotriva Universităţii Cluj. Schimbările din staff-ul formaţiei din Câmpia Turzii au dus şi la înlăturarea jucătorilor vechi de la echipă, doar portarul Marius Nicoară şi Gabriel Mocan mai fiind, în acest moment, în lot.

Antrenor şi la echipa de juniori a ISCT-ului din Liga a IV-a, Cornel Morea va completa lotul pentru meciul împotriva Universităţii tocmai cu acei jucători sub 19 ani, care nu se descurcă deloc rău, însă, în campionatul lor, având opt victorii şi o înfrângere.

„Am renunţat la echipă din motive personale, să zic aşa. Până în iarnă rămânem aşa şi atunci o să vedem ce se va întâmpla. Ori ne desfiinţăm ori continuăm, dar în alte condiţii. Trebuie să ne adunăm atunci şi să vedem cum să fie mai bine. Eu acum sunt secretar la club şi mă ocup de administrarea stadionului”, a spus fostul antrenor al „sârmarilor” din acest sezon, Dorin Roşu.

Meciul dintre ISCT şi Universitatea Cluj va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, etapa a 12-a urmând să înceapă astăzi, cu meciul dintre Viitorul Mihai Georgescu şi Unirea Floreşti, programat la ora 15:00, în Gruia. Pentru “U” Cluj va juca la Câmpia Turzii şi Brian Lemac, cel care a fost iertat de pedeapsa maximă după scandalul în care ar fi fost implicat şi a rămas în lotul “şepcilor roşii”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.