JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a fost repartizată în seria a V-a a Ligii a III-a pentru următorul sezon competiţional.

Federaţia Română de Fotbal a conturat aceste serii, fiecare dintre cele cinci urmând să aibă câte 16 echipe.

Astfel, elevii lui Marius Popescu vor juca 30 de meciuri în campionat, acolo unde le vor întâlni şi pe celelalte echipe din judeţ, Sănătatea Cluj şi Unirea Dej. Cel mai probabil, însă, „şepcile roşii” vor evolua de două ori şi în compania echipei a doua a CFR-ului, feroviarii urmând să aştepte o decizie a Comitetului Executiv pentru a afla dacă vor primi loc în Liga a III-a.

Reprezentanţii FRF nu vor separa echipele din judeţul Cluj, acestea urmând să evolueze împotriva echipelor din Bihor (dacă CS Oşorhei, retrogradată anul trecut, va continua în Liga a III-a), Satu Mare (dacă Unirea Tăşnad se va putea înscrie), Maramureş, Mureş, Alba şi Sibiu, cel mai probabil echipele din ultimele două judeţe, şapte la număr, urmând să fie împărţite între seriile a IV-a şi a V-a.

Componenţa celor cinci serii va fi făcută publică în această săptămână de către FRF.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

    • Si ce daca o sa trimita 5-6 rezerve? Sa fie sanatosi! Ii rupem !!! Daca pornim din start ca suntem echipa slaba, nu avem nicio sansa in viitor. Sincer, echipa noastra care se contureaza acum e la nivel de primele 5-6 din Liga a 2-a. Asa ca, de-abia astept sa le-o mai tragem inca o data franarilor, chiar daca va fi echipa lor a 2-a.

    • Nu va panicati mai oameni buni.Avem echipa buna si pe deasupra uite ce scrie in ROAF-ul de pe site-ul FRF: “Echipa participantă în Liga a 3-a trebuie să folosească minimum 3 jucători sub 19 ani și 5
      jucători sub 21 de ani pe toată durata meciului, iar din ceilalți, maximum 4 seniori”. Citatul se refera doar la echipele secunde ale celor care participa in Liga 1, Liga a 2-a sau Liga Elitelor. Haide “U”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.