JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj se mai află încă două săptămâni în vacanţă, elevii lui Marius Popescu urmând să-şi reia pregătirea cu mai puţin de o lună rămasă până la primul meci oficial al noului sezon.

Cupa României, faza naţională, va debuta în 9 august cu primul tur, iar „studenţii”  vor intra acolo alături de o altă reprezentantă a judeţului Cluj, Unirea Dej. Teoretic, potrivit regulamentului din anii trecuţi, în acest tur vor participa câştigătoarele Cupei, faza judeţeană, plus 38 de echipe care au evoluat sezonul trecut în Liga a III-a.

Următoarea fază a Cupei se va desfăşura în 23 august, cel mai probabil cu câteva zile înaintea debutului Ligii a III-a, atunci când va intra în competiţie şi Sănătatea Cluj, plus câteva echipe din Liga a II-a. În 13 septembrie va avea loc turul III, iar în 4 octombrie turul IV.

Dacă Universitatea va câştiga cele patru meciuri din Cupă, Cluj Arena va găzdui o formaţie din Liga I în următoarea fază a competiţiei, şaisprezecimile de finală fiind programate în 25 octombrie. „Studenţii” şi-au obţinut dreptul de a evolua în faza naţională a Cupei României după ce au câştigat faza judeţeană, 7-0 în finala cu Gloria Cătina.

Tot până la începutul lunii august vor avea de aşteptat fanii lui „U” pentru a vedea în ce serie va fi repartizată echipa favorită, termenul de înscriere în Liga a III-a expirând pe 20 iulie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.