Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat meciurile din turul patru al Cupei României, penultimul înaintea intrării în competiţie al formaţiilor de Liga 1.

Clujul le are pe Universitatea şi Sănătatea, iar dacă “studenţii” au avut un oarecare noroc, “viruşii” au o misiune dificilă.

“U” va juca în deplasare cu CSC Sânmartin, o confruntare împotriva unei echipe care a fost în Liga a IV-a sezonul trecut. Sânmartinul, care îşi joacă meciurile de acasă în satul bihorean Sântion, din comun Borş, a câştigat barajul de promovare în Liga a III-a cu CS Floreşti, iar acum evoluează în seria a cincea a acestei competiţii. Teoretic, pare un meci uşor pentru alb-negrii, însă la cum a început Universitatea sezonul fanii clujenilor nu au deloc motive să se aştepte la un joc lejer.

Sănătatea Cluj, în schimb, are un meci mult mai greu, chiar dacă va juca pe teren propriu. ACS Comuna Recea e adversarul “viruşilor verzi”, formaţie care şi-a propus promovarea în Liga a II-a. Acesta poate fi, paradoxal, avantajul clujenilor, care au făcut un obiectiv din pătrunderea în şaisprezecimile Cupei României, în timp ce Recea şi-ar putea odihni mai mulţi titulari.

Meciurile din turul patru al Cupei României se vor disputa săptămâna viitoare, marţi şi miercuri.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte