foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj va juca, mâine seară, la Reşiţa în prima etapă din noul sezon al ligii secunde.

Mai apoi, jocul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (fosta ACS Energeticianul) se va disputa la Târgu Mureş, din cauza gazonului de pe Cluj Arena care nu va arăta în condiţii optime după încheierea festivalului Untold.

Meciul cu gorjenii se va juca şi departe de Cluj, dar şi fără spectatori, după incidentele de la finalul confruntării cu Hermannstadt. „Cred că vreo trei partide ar urma să jucăm acolo”, au spus oficialii Universităţii, o decizie finală urmând să fie luată în funcţie de situaţia gazonului de pe Cluj Arena. După meciul cu Pandurii, „U” va mai juca acasă apoi cu Gloria Buzău, în 24 august, dar şi derby-ul cu UTA, din 7 septembrie, toate fără sprijinul suporterilor.

Pe de altă parte, „U” speră să debuteze cu dreptul în noul sezon. Clujenii au plecat în această dimineaţă la Reşiţa, de unde vor să se întoarcă victorioşi.

„Avem un lot bun şi ne luptăm pentru promovare! Este normal să fie aşa, chiar dacă nu vreau să folosesc cuvinte mari. Trebuie să fim modeşti în gândire şi să tratăm fiecare meci la victorie, acesta este cel mai important lucru. Sunt multe echipe care ţintesc promovarea: Rapid, UTA Arad, FC Argeş, dar şi cele care au căzut din Liga 1, Dunărea Călăraşi respectiv Concordia Chiajna. Vor fi meciuri interesante. Ne vor lipsi suporterii o perioadă, dar noi trebuie să îi încântăm prin jocul nostru şi prin rezultatele pe care le vom avea”, a spus Dulca, înaintea meciului de la Reşiţa.

Partida va fi vineri, de la ora 18:00.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.