JSport.roJSport.ro

img_3225Universitatea Cluj va juca următoarele trei meciuri din Liga a IV-a pe Cluj Arena. După jocul din etapa intermediară de miercuri, atunci când o va întâlni pe Ardealul Cluj, “U” ar fi trebuit să evolueze la Floreşti, însă acest meci, care contează pentru etapa a 10-a, se va disputa tot pe teren propriu.

Formaţia lui Călin Budişan şi Adrian Truşcă, cea care anul trecut a evoluat sub numele de Luceafărul 2010 Cluj, a preferat ca acest joc să nu aibă loc în comuna de la marginea Clujului, acolo unde CS Floreşti a disputat, ieri, meciul cu Armenopolis Gherla, ci chiar pe Cluj Arena.

Astfel, echipa care a bifat cinci victorii şi două eşecuri până acum va încerca să o împiedice pe “U” chiar pe terenul acesteia, partida urmând să se dispute sâmbătă, de la ora 16:00. După acest meci, elevii lui Marius Popescu vor fi gazde şi pentru AS Viile Dejului, în runda a 11-a, următoarea deplasare pentru “şepcile roşii” fiind la Câmpia Turzii, în 5 noiembrie.

Pe de altă parte, înaintea meciului cu Ardealul de miercuri, “U” Cluj a jucat un amical duminică la prânz, în comuna Iclod, acolo unde a fost inaugurată baza sportivă din localitate. “Studenţii” s-au impus cu 5-0 în faţa gazdelor care evoluează în Liga a V-a, trei goluri fiind marcate de Pintea şi câte unul de Lemac şi Horaţiu Popa.

Jocul împotriva Ardealului, antrenorul oaspeţilor, Călin Moldovan, urmând să folosească, cel mai probabil, echipa din Liga Elitelor U19, se va disputa miercuri, de la ora 16:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.