Consiliul Local va vota săptămâna viitoare noile alocări financiare pentru cluburile sportive din oraş.

Banii vor fi mai puţini decât cei stabiliţi iniţial la începutul anului, în primul rând pentru că mai sunt doar şase luni de acoperit din 2020.

Cluburile s-au temut şi de criza venită după pandemia de coronavirus, dar “U” Cluj a scăpat uşor.

Potrivit proiectului de hotărâre aflat pe masa consilierilor la şedinţa de joi, “şepcile roşii” vor primi 2.800.000 de lei, faţă de 3.000.000 pe care i-ar fi încasat la începutul anului. Asta înseamnă o diferenţă de aproximativ 40.000 de euro. Scăderile sunt mult mai mari la U-BT Cluj şi CS Universitatea. Baschetbaliştii ar urma să încaseze 1.380.000 de lei, faţă de 1.700.000 stabiliţi la începutul anului. În schimb, clubul lui Ovidiu Vasu va primi cu peste 120.000 de euro mai puţin, adică 2.415.000 de lei, faţă de 3.000.000 de lei, suma iniţială. Sănătatea Cluj va primi şi ea cu 17.000 de lei mai puţin, adică 73.000 de lei.

Toate sumele ar urma să fie dezbătute şi, cel mai probabil, aprobate de consilieri în şedinţa de joi.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. Sunt “U”-ist si desigur tin cu tot ce inseamna “U”. Insa eu chiar nu inteleg filosofia de impartire a banilor. De ani de zile se tot imparte saracia asta de bani. Si rezultatele sunt pe masura: echipa de fotbal la retrogradare in liga a 2-a, echipele de handbal, volei, baschet (fete) la retrogradare pe unde or fi ele. Oare nu ar fi mai intelept sa procedam asa: ori dam toti banii echipei de fotbal, dar atunci faci “revolutie”, pentru ca n-ai cum sa promovezi cu Laurentiu Rus, Goga sau Florescu, ori lasi dracu’ echipa de fotbal sa se zbata ea acolo unde ii si investesti mult intr-o sectie a clubului (care o fi ea) si incerci sa faci performanta (cum a fost echipa de handbal fete acum 8-10 ani). Altfel….asa….o zama lunga…..numita, din pacate, “U” Cluj.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.