JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat, 3-0, meciul cu ACS Poli Timişoara, din deplasare, dar după ce s-a chinuit timp de 60 de minute.

Cu Sabău pe bancă lângă Lobonţ, Universitatea a „anulat” victoria Petrolului de ieri şi are din nou patru puncte peste prahoveni.

Prima repriză a meciului din Banat a fost influenţată de penalty-ul uşor acordat clujenilor, la o minge respinsă cu capul după o lovitură liberă. Centralul a considerat că Abrudan a fost împiedicat să joace mingea de Paramatti, doar că a încurcat jucătorii şi i-a dat galben lui Bădăuţă, care a respins mingea cu capul.

Axente a transformat pentru 1-0 în minutul 19, după care „U” nu a mai jucat nimic. Paramatti, Codrea şi Sidorenco l-au iertat, însă, pe Dur-Bozoancă, iar clujenii au intrat norocos cu avantaj la pauză.

Jocul nu a avut un scenariu diferit nici în primele 10 minute de la reluare. Bănăţenii au forţat mai mult în jumătatea clujeană, însă experienţa ardelenilor avea să facă diferenţa. După o ocazie mare a lui Axente, Abrudan a majorat scorul în urma unei faze fixe, iar partida era rezolvată în minutul 59.

Până la final, profitând şi de căderea mai ales psihică a gazdelor, clujenii au controlat partida. Gavra şi Haţiegan au ratat, pe rând, şansa de a face 3-0, însă fostul atacant al Viitorului a găsit drumul spre gol în minutul 74. Fără Goga, Florescu şi Sepsi, toţi trei suspendaţi, Universitatea a reuşit o victorie importantă atât în clasament, pentru că o readuce la patru puncte în faţa Petrolului, dar şi la moral, după eşecul cu Ripensia.

Pentru clujeni urmează meciul cu UTA Arad, duminică, de la ora 14:00, pe Cluj Arena.

ACS Poli Timişoara

Moldovan
Olteanu
Uyi
Paramatti
Ţîgîrlaş
Calugher
Munteanu
Codrea
Sidorenco
Bădăuţă
Buzan

Au mai intrat: Chemin, Stere, Oprea. Antrenor: Valeriu Răchită

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Berci
Cordoş
Abrudan
Coman Al.
Giurgiu
Greu
Haţiegan
Axente
Gavra
Pârvulescu

Au mai intrat: Coman, Chitoşcă, Hordouan. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.