JSport.roJSport.ro

După înfrângerea cu CFR 2, Universitatea Cluj va da în weekend peste o altă echipă care i-a creat probleme în tur.

„Viruşii” de la Sănătatea Cluj vin pe Cluj Arena, după 0-0 în toamnă, iar oficialii „şepcilor roşii” speră ca meciul să se dispute în faţa a 10.000 de spectatori.

„Încercăm să strângem cea mai mare asistență înregistrată vreodată la un meci de fotbal în Liga a III-a din România”, este mesajul clubului adresat fanilor lui „U”. Deocamdată, recordul în acest sezon datează de la meciul cu Dinamo, atunci când peste 12.000 de suporteri au asistat la meciul din optimile Cupei României, în timp ce la partidele de campionat media ultimelor jocuri a fost de 2.500 de spectatori.

„Avem un meci important sâmbătă cu Sănătatea. Ne-au lipsit foarte mult suporterii cu CFR 2. Pentru noi contează mult aportul fanilor, pentru că ne dau ritm, ne motivează foarte mult”, a spus managerul Ioan Ovidiu Sabău, înaintea confruntării de pe Cluj Arena.

Meciul dintre „U” şi Sănătatea contează pentru etapa a 22-a şi va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, iar biletele costă 10 lei la peluză şi 12 lei la tribuna a doua, în timp ce eleviii, studenţi şi pensionarii vor plăti doar 1,9 lei.

Tichetele pot fi cumpărate de pe bilete.ro, de la standul lui “U” din Iulius Mall, cât şi de la stadion, în ziua meciului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.