JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va juca, mâine seară, cel mai important meci din ultimii ani. Pe Cluj Arena va veni Dinamo Bucureşti, într-un joc din optimile de finală ale Cupei României.

„Studenţii” au anunţat că vor avea şansa a doua în această partidă, dar speră să obţină calificarea în sferturile de finală şi cu ajutorul suporterilor.

Galeria Universităţii e înfrăţită cu cea a lui Dinamo, iar mâine publicul este aşteptat în număr mare la stadion.

„Aportul suporterilor e fundamental. Cea mai mare avere a acestui club sunt ei. Clubul din asta trăieşte, iar dacă nu existau suporterii, clubul ăsta nu exista de mult. Noi am câştigat doar un trofeu în 100 de ani şi tot suntem iubiţi. Pentru noi sunt fundamentali. Meciul contează foarte mult pentru noi şi dacă am lăsa o impresie frumoasă ar fi extraordinar. E o performanţă ce am făcut până acum, întâlnim o echipă de tradiţie, ne va fi greu mâine, dar încercăm să-i eliminăm. Ei pornesc favoriţi, sunt superiori nouă ca şi ritm, dar ne dorim foarte mult să jucăm şi să o facem bine. E un meci de Cupă şi se poate întâmpla orice”, a declarat antrenorul clujenilor, Adrian Falub, înainte cu o zi de jocul împotriva dinamoviştilor.

Tehnicianul “şepcilor roşii” a anunţat că va folosi cea mai bună echipă în această partidă şi a vorbit şi despre importanţa meciului pentru jucătorii mai tineri.

“Sunt jucători care, acum şapte-opt luni, erau la juniori. Acest meci poate să fie cea mai importantă experienţă a lor şi ar trebui să fie o sărbătoare pentru ei, să se bucure de acest joc. Vor vedea şi ei ce înseamnă o echipă de primă ligă şi nu orice echipă. Sper ca acest meci să le dea motivaţie să ajungă să joace şi în Liga I cu Dinamo”, a mai spus Falub.

„U” Cluj-Dinamo va începe la ora 20:30, câştigătoarea urmând să se califice în sferturile de finală ale Cupei României.

“Chiar dacă Dinamo traversează o perioadă mai dificilă, au jucători de valoare care oricând pot să câştige meciul. Ne pregătim pentru acest meci şi cred că avem şi noi şansa noastră”, Gabriel Giurgiu, “U” Cluj

E foarte important că jucăm în faţa propriilor suporteri. E un sprijin pe care îl resimţim şi pe teren. Presiunea e pe cei de la Dinamo şi ar trebui să intrăm pe teren mai relaxaţi“, George Florescu, “U” Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Partida cu Dinamo va oferi adevărata față a „studenților” și va da și un verdict privitor la situația unor jucători de la care se așteaptă mai mult, în perspectiva doritei Ligi a doua. Tehnicienilor Șepcilor Roșii le va fi mai clar dacă, în diferite compartimente, sunt nevoie de „plombe” în iarnă. Credem că ar putea veni pentru retur vreo doi jucători, cu stagii în ligile superioare, care să se integreze în jocul echipei universitare, înainte de a poposi în „vacanță”, astfel ca toamna 2018 să găsească un lot omogen, gata de luptă cu „granzii” Ligii 2. Tribuna, ca de fiecare dată, va fi alături de „studenți” în meciul cu Dinamo și va încuraja echipa, așa cum numai galeria Șepcilor Roșii știe s-o facă, televiziunea oferind tuturor imaginea prețuirii de care se bucură „U” în Cluj-Napoca și în Transilvania. Și totuși, undeva în inima Almei Mater Napocensis, cadourile de sărbători vin pe drumul dinspre Galda…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.