JSport.roJSport.ro
foto: U Olimpia Cluj/facebook

U Olimpia Cluj, echipă care nu are rival în fotbalul feminin românesc, va fi pregătită de Ioana Bortan din 2019.

Astfel, clujencele vor scrie o nouă pagină de istorie în fotbalul românesc, devenind primul club din România care va avea un staff tehnic exclusiv feminin.

Pe lângă Bortan, care va rămâne şi jucătoare, din staff vor mai face parte Mara Bâtea, Selena Babb și Lavinia Boandă, secunzi, dar şi Mia Ganea, antrenor cu portari. Fostul tehnician al clujencelor, Mirel Albon, va fi director tehnic.

“Suntem primul club din România care are un staff exclusiv feminin și cred că această deschidere și încredere trebuie să fie un exemplu și pentru ceilalți colegi de-ai mei. Alături de Ioana, în staff o regăsim pe Mara Bâtea, clujeanca rămasă fidelă acestui club și care este parte semnificativă din istoria noastra. De asemenea, la propunerea Ioanei, antrenor de portari va fi Mia Ganea, cel mai bun portar al nostru din toate timpurile și care mă bucur din tot sufletul că a acceptat să se implice din nou în fotbal. Nu în ultimul rând, Selena Babb, dar și Lavinia Boandă vor completa staff-ul echipei și cred cu tărie că fetele vor demonstra de ce sunt în stare!” a declarat președintele executiv al echipei, Alin Cioban.

“Sunt onorată să antrenez echipa ”U” Olimpia Cluj și să preiau această funcție de la domnul Mirel Albon, care va rămâne aproape de echipă. Nu renunț la activitatea de jucătoare, voi încerca să îmbin cu succes cu partea de antrenorat. Sper să reușesc să ating profesionalismul în ambele poziții, iar dacă voi simți că nu merge, voi alege ce fac mai departe. În ceea ce privește grupul primei echipe, acesta este unul tânăr, dar am încredere că putem dezvolta și atinge performanțe notabile” a spus şi Ioana Bortan.

U Olimpia Cluj a câştigat toate cele opt meciuri jucate în acest sezon, are un golaveraj de 41-1 şi opt puncte peste echipa de pe locul doi, Universitatea Alexandria.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.