JSport.roJSport.ro

Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca nu mai are nicio şansă de calificare în sferturile Campionatului European Universitar din Portugalia.

Formaţia lui Septimiu Ormenişan avea nevoie de victorie cu Universitatea din Wurzburg, dar a primit patru goluri şi va fi eliminată din faza grupelor.

Doar opt minute au rezistat clujenii în faţa nemţilor, Fries deschizând scorul dintr-un penalty. Până la pauză s-a făcut 3-0, după gouă goluri în patru minute marcate de Feidel şi acelaşi Fries.

Romario Rus a mai păstrat speranţe în tabăra clujenilor cu golul de 1-3, însă Wasser a refăcut imediat diferenţa de trei goluri, stabilind şi scorul final, 4-1. După două înfrângeri din tot atâtea meciuri, studenţii de la UBB se află pe ultimul loc în grupă şi nu mai au nicio şansă să prindă una din cele două poziţii calificante în sferturi.

Românii vor mai juca doar pentru palmares meciul de mâine cu liderul grupei, Kuban University, iar mai apoi vor evolua în partidele care vor decide ocupantele poziţiilor 9-16.

UBB Cluj: Iura-Popa, Ionescu, Timiş, Paul Cr.-Rogozan-Lupu, Cozma, Rus, Salcău-Ititesc. Au mai intrat: Acatrinei, Bedelean, Medrea. Antrenor: Septimiu Ormenişan

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.