JSport.roJSport.ro

În weekendul care urmează se va termina turul Ligii a IV-a, primul meci al etapei a 15-a urmând să aibă loc chiar mâine.

De la ora 14:00, CS Floreşti şi Sporting Apahida se vor întâlni pe stadionul din Floreşti, într-o partidă care nu ar trebui să le pună prea mari probleme jucătorilor lui Călin Budişan. Aflaţi pe locul trei în clasament, roş-albaştrii trebuie să învingă pentru a fi siguri că vor ocupa această poziţie la finalul turului, etapa a 15-a putând să nu fie, însă, şi ultima a anului.

Potrivit unor surse din AJF Cluj, încă nu s-a luat o decizie oficială în acest sens, totul urmând să depindă de condiţiile meteorologice care se anunţă pentru săptămâna viitoare. Până vineri, cel târziu, se va şti dacă se va mai juca un alt meci în 2017 în afară de restanţa Unirea Triteni-Armenopolis Gherla, oficialii AJF Cluj având, însă, şi un adversar puternic în echipele din campionat, care nu mai doresc disputarea unor etape din retur în acest an.

Celelalte partide ale etapei a 15-a se vor disputa sâmbătă şi duminică, Sticla Turda-Unirea Iclod urmând să fie derby-ul acestei runde, ultimele două clasate, Viitorul Mihai Georgescu şi Viitorul Feleacu, având şi ele meci direct.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.