JSport.roJSport.ro
foto: Dan Buia

Unirea Dej a reuşit o mini surpriză în etapa a 15-a a Ligii a III-a.

Trupa lui Gheorghe Barbu a terminat la egalitate, 2-2, meciul cu Csikszereda Miercurea Ciuc, după o partidă în care alb-albaştrii au arătat surprinzător de bine.

Cu patru eşecuri în ultimele cinci meciuri, dejenii au jucat altceva în ultimul meci al anului şi au oferit un rezultat pe care nu îl aştepta foarte multă lume. Ba mai mult, gazdele au fost cele care au deschis scorul, prin Sabo, însă ciucanii au reuşit să revină în meci până la pauză, datorită lui Eder Gonzalez.

Oaspeţii aveau să treacă în avantaj după numai cinci minute din partea secundă, Jebari transformând o lovitură de la 11 metri, şi se părea că totul va intra în normal. Nu au fost de acord dejenii, care au revenit în meci tot printr-un penalty. Andrei Moldovan a egalat de la punctul cu var pe fondul unui joc bun al Unirii, care a oferit o replică peste aşteptări unei echipe cu gânduri de promovare.

S-a terminat 2-2 în cele din urmă, iar dejenii au încheiat pe locul 13 un tur de campionat în care au fost echipa cu cele mai multe remize din serie, şapte. Doar două victorii au strâns jucătorii Unirii, care au avut parte şi de o înlocuire de antrenor la finalul etapei a cincea.

Unirea Dej

Ţicrea
Dulap
Sabo
Călin Cr.
Pop Fl.
Blaj Fl.
Pop B.
Cătinean
Duma
Hetea
Moldovan

Au mai intrat: Papp, Graur. Antrenori: Gheorghe Barbu, Flaviu Băieşu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.