Ultima etapă intermediară din Liga Elitelor a adus victorii pe linie la U19 ale echipelor clujene, clasament fiind condus de CFR.

La U17, în schimb, formaţiile clujene au mai multe probleme în campionat, doar CFR-ul fiind pe podium.

Feroviarii au avut ieri două meciuri cu cei de la Colţea Braşov, pe care le-au câştigat la scor. Cu Bogdan Minteuan şi Bogdan Pleşa printre protagonişti, echipa U19 s-a impus cu 6-0, în timp ce la U17 a fost “doar” 4-0 pentru trupa lui Alin Cazan. Formaţia lui Mugurel Dan are două puncte în fruntea clasamentului peste UTA Arad şi cinci peste Ardealul, echipă pe care o va întâlni în derby-ul de sâmbătă. În schimb, la U17 CFR-ul e pe locul doi, la cinci puncte în spatele liderului ASU Poli Timişoara.

Bănăţenii au obţinut o victorie mare pe terenul Universităţii Cluj, 5-0, eşec care a făcut-o pe echipa lui Daniel Sima să piardă un loc în clasament. Ardealul a câştigat, 5-1, la Oradea, iar formaţia lui Claudiu Moldovan s-a apropiat la două puncte de “U”-işti.

La U19, Ardealul lui Călin Moldovan a învins cu 6-0 la Oradea şi e pe locul trei în clasament, înaintea duelului cu CFR Cluj de pe teren propriu. “U” Cluj s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la ASU Poli, iar trupa lui Călin Sălăgean rămâne în lupta la play-off.

Primele patru clasate vor lupta pentru calificarea în semifinale la finalul sezonului regulat, începând de sâmbătă urmând să se joace doar o dată pe săptămână. Derby-urile Ardealul-CFR se vor juca de la 10:00 şi 12:00 la baza Ardealul, în timp ce echipele Universităţii Cluj vor evolua în deplasare, cu Academia Gică Popescu.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

2 COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.