JSport.roJSport.ro

Săptămâna viitoare, aproape toate echipele clujene se vor reuni pentru a pregăti noul sezon.

Prima care va relua pregătirile este Universitatea Cluj, care se va reuni luni, 25 iunie.

„Şepcile roşii” vor începe şi cel mai repede campionatul dintre toate celelalte echipe clujene din ligile inferioare, jucătorii lui Falub având primul meci în 4 august.

„U”-iştii, care au efectuat deja şapte transferuri, se vor pregăti la Cluj aproape două săptămâni, după care vor pleca într-un cantonament în Italia, între 11 şi 23 iulie. Acolo, Universitatea va juca cel puţin patru meciuri amicale, după care va reveni în ţară pentru a pregăti prima etapă din noul sezon al ligii secunde.

Cu o zi mai târziu decât „U” Cluj se va reuni echipa a doua a CFR-ului din Liga a III-a. Feroviarii vor merge, cel mai probabil, în două cantonamente, unul la Braşov şi al doilea în Ungaria, CFR 2 urmând să pregătească timp de două luni noul sezon al Ligii a III-a.

Sănătatea Cluj este aşteptată să se reunească şi ea tot săptămâna viitoare, iar „viruşii” au şanse mari să se pregătească şi ei în Ungaria. Imediat după finalul sezonului trecut, oficialii Sănătăţii au plecat în ţara vecină pentru a găsi locaţia potrivită. Programul meciurilor amicale încă nu este bătut în cuie şi, în funcţie de acesta, „viruşii” vor lua o decizie în privinţa cantonamentului.

Dacă Unirea Dej încă nu ştie ce va face în sezonul următor, Sticla Turda va intra într-o scurtă vacanţă abia săptămâna viitoare, după returul barajului de promovare în Liga a III-a, în prima manşă turdenii câştigând cu 6-0 în faţa Unirii Mirşid.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Neaparat la echipa a2-a a CFR Cluj este necesara prezenta unui antrenor cu experienta , cel putin de liga a2-a.Jucatorii tineri nascuti 1998,1999,2000, au nevoie de indivudualizare ,program de preparare ,dezvoltare fizica la nivelul jucatorilor de la prima echipa…..Daca se doreste , ca anul trecut!!! Sa invatam de la academia d-lui Hagi. Nu abandonati acest proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.