JSport.roJSport.ro

Conducerea Universităţii Cluj s-a întâlnit marţi la prânz, pentru a analiza startul deloc reuşit de campionat.

Trei înfrângeri în deplasare nu sunt pe placul nimănui la club, iar postul lui Adrian Falub s-a discutat din nou printre şefii lui „U”.

Spre deosebire de acum trei săptămâni, după înfrângerea de la Timişoara, de această dată Adrian Falub nu a mai fost chemat să dea socoteală, însă se pare că a scăpat din nou.

Oficialii „şepcilor roşii” nu l-au considerat singurul vinovat pentru parcursul echipei din acest debut de campionat şi au ajuns la concluzia că şi jucătorii ar trebui să plătească. Aceştia au primit un ultim avertisment, iar de meciul cu Petrolul va depinde viitorul multora la trupa „studenţilor”.

În primul rând, jucătorii veniţi împrumut de la Viitorul au fost luaţi în colimator, cei care, cu excepţia lui Gavra şi Dur-Bozoancă, nu au adus deloc un plus la echipă. Ba mai mult, în funcţie de deznodământul partidei cu „lupii galbeni” şi de cel din deplasare cu Mioveniul, dar şi de posibila restructurare a lotului, obiectivul Universităţii ar putea fi chiar schimbat şi accederea în Liga 1 „mutată” pentru sezonul următor.

Schimbarea antrenorului nu garantează promovarea pare să fi fost concluzia şedinţei de ieri a şefilor Universităţii, astfel că Falub a primit în continuare credit. Săptămâna viitoare este una plină pentru „U”, care va juca, la trei zile după meciul cu Petrolul, în Cupa României cu Progresul Spartac, iar apoi în deplasare la Mioveni.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. In sfârșit v-ați lămurit de ce achiziții ați făcut !Pentru cei aduși contează doar ziua de salar și cam atât!Nu au ei interesul sa ajungă U in prima liga.Degeaba conducerea se agita ,totul depinde de cei care intra pe teren !Haide U!!(dar fără umpluturi din sud).

  2. Demisia demidia sa plece Falub si sa vina altul ca cu jocul asta in nici un caz de promovare.Trebuie sa mergem sa vb cu domnul sabau sa ii spunem sa il deie jos pe Falub si sa il aduka pe claudiu niculescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.