JSport.roJSport.ro
foto: dej24.ro
foto: dej24.ro

Unirea Dej a pierdut,1-2, meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, din etapa a 13-a a Ligii a III-a, însă după ce a fost nevoită să treacă printr-o experienţă inedită.

Imediat după ce Hasnaş a egalat la unu pentru dejeni, în minutul 56, o urgenţă medicală a făcut ca un elicopter SMURD să aterizeze chiar pe stadionul din Miercurea Ciuc. Din acest motiv, partida a fost întreruptă aproximativ 40 de minute, perioadă după care gazdele, dominate clar până atunci de către clujeni, au reuşit să profite de o greşeală în apărarea Unirii şi să înscrie golul victoriei.

“Am reuşit să egalăm, iar apoi, după ce eram călare pe ei, a fost acea urgenţă medicală. N-am păţit aşa ceva până acum, să aterizeze un elicopter pe teren. Gazdele s-au concentrat mai bine ca noi după reluarea meciului şi au mai marcat o dată”, a spus antrenorul Unirii, Alpar Meszaros.

Până la evenimentul special care a dus la oprirea jocului, clujenii au fost cei care au dominat meciul, însă au ratat câteva ocazii uriaşe de a marca. La pauză s-a intrat cu 1-0 pentru gazde, care au dat gol la mijlocul primei reprize după o gravă greşeală în apărarea dejeană, Hasnaş egalând chiar înainte ca elicopterul să aterizeze pe teren. După ce meciul s-a reluat, o nouă gafă în defensivă i-a fost fatală Unirii, care nu a mai reuşit să revină pe tabelă.

“Noi i-am dominat de la un capăt la altul în acest meci, însă am făcut două greşeli personale pe linia de fund, acolo unde pierdem toate meciurile. Mă rog, ei au dat primul gol din ofsaid de doi metri plus un henţ, în timp ce nouă ni s-a refuzat un penalty mai devreme tot după un henţ. A fost un rezultat mincinos, oricum, în cel mai bun caz pentru harghiteni trebuia să se termine egal, mai ales că am avut cinci ocazii clare de a marca”, ne-a mai declarat antrenorul Unirii Dej.

Pentru Alpar Meszaros urmează o săptămână decisivă, la finalul căreia, în urma discuţiilor cu şefii echipei, va decide dacă va mai rămâne la Dej sau va părăsi echipa. Singura variantă pentru ca “Mesi” să continue pe banca Unirii ar fi o întărire a lotului şi un obiectiv îndrăzneţ pentru retur.

Unirea Dej a început meciul de la Miercurea Ciuc în următoarea formula: Blaga-Podină, Kovacs, Hasnaş, Plăian-Vlad Pop, Rogozan, Nalaţi, Itu-Fl. Alexandru, Blaj. Au mai intrat: Ozovehe, Bota, Paul Bogdan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.