foto: Mihai Onicas/facebook

Vulturul Mintiu-Gherlii e favorită la câştigarea Ligii a IV-a Academy, dar continuă să se întărească.

Mihai Onicaş e cel mai recent transfer al liderului campionatului.

Fost jucător al FCSB-ului în Liga 1, pe când roş-albaştrii se numeau Steaua, Onicaş a venit să-i ajute pe “vulturi” în drumul spre Liga a III-a. Cu peste 50 de meciuri la nivelul primei ligi, mijlocaşul crescut de Universitatea Cluj, care va împlini în curând 34 de ani, a jucat în ultimii ani la nivelul ligii a treia, pentru Arieşul Turda, Unirea Dej, SCM Zalău şi Minerul Ocna Dej.

Pe lângă Onicaş, Vulturul Mintiu-Gherlii l-a adus şi pe Paul Chiş, un alt fost jucător al dejenilor în liga a treia, dar şi pe Petre Bolojan, de la Avicola Borcea. În schimb, Mintiul i-ar putea pierde pe Marius Ionescu şi Vasile Pop.

“Campania de transferuri e deschisă, am fost în contact cu mulți jucători importanți din ligile superioare. Cred că vom mai aduce doi jucători de valoare. Avem nevoie de un lot puternic, ne așteaptă un retur greu, trebuie să fim pregătiți foarte bine din toate punctele de vedere. Am cea mai mare încredere în băieți și, normal, în Gică Cotut că vom promova”, a spus noul manager general al Mintiului, Sorin Oros.

Mintiul are un meci decisiv pentru titlu cu Victoria Viişoara în 9 martie. Echipa lui Gabriel Mocean e la 4 puncte în spate şi s-a întărit la rândul ei în această iarnă prin aducerea lui Florin Dan.

Liga a IV-a Academy se va relua în 23 februarie, cu prima etapă a returului.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte