JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj s-a reunit ieri dimineaţă pentru pregătirea returului Ligii a III-a, antrenamentul fiind “supervizat” de Raul Ciupe, care se află în discuţii pentru prelungirea contractului, dar şi de Bogdan Cristea.

Mijlocaşul clujenilor urma să plece peste câteva ore în Franţa, acolo unde a fost chemat pentru a da probe la echipa FC Mosaique Rennes. Aceasta participă în Campionatul Franţei de Amatori, Districtul 2, echivalentul Ligii a V-a în România, şi are obiectiv promovarea la finalul acestui sezon.

Astfel, oficialii clubului francez caută să-şi întărească echipa, în luna decembrie aceştia chiar venind la Cluj pentru a-l cunoaşte pe Bogdan Cristea.

foto: fcmosaique.com

„M-am întâlnit cu ei şi mi-au trimis bilete de avion ca să mă vadă şi antrenorul. Merg acolo nouă zile, la antrenamente şi meciuri. Am discutat şi partea financiară şi e chiar bine. Îmi vor da casă şi maşină dacă va fi să rămân”, ne-a spus unul dintre cei mai importanţi oameni ai Sănătăţii din turul acestui campionat. Cristea a ajuns aseară la Paris, de unde a fost preluat de portarul lui FC Mosaique, Tudor Mare, cel care a apărat poarta Sănătăţii Cluj în câteva meciuri din sezonul trecut.

Dacă antrenorul francezilor va fi mulţumit de Cristea, există şi varianta ca jucătorul să se întoarcă la Cluj şi să termine sezonul la Sănătatea, iar din vară se semneze contractul cu echipa din Rennes.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.