JSport.roJSport.ro
11173396_748430721921491_7969969716882787479_n
foto: Facebook/Unirea Triteni

Cazul arbitrului care ar fi fost bătut, sâmbătă, la un meci de liga a patra disputat la Tritenii de Jos a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a AJF Cluj.

Chiar dacă părţile implicate în bătaia propriu-zisă vor fi audiate abia săptămâna viitoare, Paul Pintilie, fratele antrenorului Unirii Triteni, Andrei Pintilie, a fost suspendat, ieri, şapte etape pentru că l-ar fi înjurat pe arbitrul care fusese lovit de un alt jucător. Paul Pintilie a fost rezervă neutilizată la acel meci, dar i-ar fi adresat injurii arbitrului la finalul partidei. Potrivit hotărârii Comisiei de Disciplină, Paul Pintilie a primit şi o amendă pentru „injurii şi ameninţări la adresa arbitrilor”, însă această decizie l-a iritat la maxim pe antrenorul Unirii.

„Cu stupoare am aflat ieri că jucătorul Pintilie Paul a fost suspendat 7 etape şi sancţionat cu 300 de lei amendă pentru injurii la adresa arbitrului care a condus partida Unirea Triteni-Viitorul Feleacu, un arbitru care şi-a bătut joc în ultimul hal de jucătorii noştri. Culmea este că în acest joc Paul Pintilie nu a fost sancţionat pe perioada partidei, fiind rezervă neutilizată, iar împreună cu el am reuşit să calmăm spiritele înainte ca situaţia să degenereze în ceva mult mai grav. Poate la finalul jocului, revoltat fiind, ar fi adresat cuvinte jignitoare la adresa arbitrului, dar acest lucru l-a făcut toată lumea, de la omul din tribună până la conducerea clubului şi inclusiv eu, dar fără să ne apropiem de arbitrii, fără să vorbim personal cu ei faţă în faţă. Dacă Paul Pintilie a fost suspendat, atunci toata echipa Unirea Triteni ar trebui suspendată şi, daca suntem la subiectul suspendări, hai să suspendăm toată comuna Tritenii de Jos”, a spus antrenorul Unirii, Andrei Pintilie.

De altfel, acesta tocmai îşi ispăşeşte o suspendare de doi ani dictată de Comisia de Disciplină a AJF împotriva sa, tot pentru că ar fi adresat injurii unui arbitru.

Mai multe informaţii despre ce s-a întâmplat la meciul Unirea Triteni-Viitorul Feleacu puteţi citi AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.