Goga (primul din rândul de sus, de la stânga la dreapta) / foto: Cosmina Măcicăşan

Întors la Universitatea Cluj acum cinci ani, când echipa o luase de la zero din Liga a IV-a, Dorin Goga (36 de ani) a decis să pună punct carierei de fotbalist. Anunțul a fost făcut de ”Șepcile roșii” pe site-ul oficial al clubului. 

 

”De la vârsta de 10 ani, când am îmbrăcat prima dată tricoul lui ”U”, și până acum s-au adunat 18 ani în care am evoluat la această echipă. 18 ani cu ”U” pe piept, o onoare și o bucurie extraordinară. Visele copilului de 10 ani au devenit realitate sub culorile alb-negru. Le mulțumesc suporterilor pentru toată susținerea lor și, când se va putea, îi aștept pe stadion (pentru a participa la meciul de retragere – n. red.). Mulțumesc și haide ”U”, a declarat fostul atacant pentru sursa citată.

 

Goga a strâns 236 de jocuri și a marcat 126 de goluri în toată perioada adunată în tricoul ”alb și negru”. În sezonul 2007-2008 a evoluat alături de Universitatea Cluj în Liga 1. În 2019 a fost aproape de o nouă promovare pe prima scenă, dar echipa de pe malul Someșului a pierdut barajul cu Hermannstadt, 0-2 pe Cluj Arena, respectiv 1-0 la Sibiu.

După agățarea ghetelor în cui, Goga ar putea continua la ”U” Cluj în calitate de oficial. Formația ardeleană i-a propus o funcție de conducere.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. Doamne da sa le vina mintea la cap celor din consiliul de administratie. Io maine l-as da afara pe Stanciu si l-as pune pe Goga. Sau pe Abrudan, sau pe Florescu, sau pe Giurgiu. In orice caz as face o echipa de conducere cu “U”-isti adevarati. Poate l-ar aduce si pe Sabau inapoi, sau pe Pojar. Pe pariu ca ar fi mai bine ?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.