JSport.roJSport.ro

IMG_4355CFR Cluj nu a mai câştigat de la 1 noiembrie, motiv pentru care şi-a schimbat şi antrenorul, iar oficialii ardelenilor speră ca şirul succeselor să fie reînnodate cu ajutorul lui Antonio Conceicao.

Portughezul s-a reîntors după şase ani pe banca feroviarilor şi are misiunea de a aduce prima victorie pentru CFR din ultima lună şi jumătate în această seară, la Botoşani. „Este un moment important duminică şi jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că au datoria să întoarcă situaţia în favoarea noastră în acest final de sezon. Trebuie să facem puncte într-un timp destul de scurt şi sperăm să câştigăm la Botoşani”, a spus antrenorul clujenilor.

Unul dintre motivele pentru care alb-vişiniii nu au mai câştigat de mult este şi ineficienţa din atac tocmai a golgheterului Crisitian Lopez, cel care a marcat ultima oară în meciul cu FC Voluntari, din 7 noiembrie. „Trebuie să prindem play-off-ul. Mai sunt cinci partide, este greu, dar totul depinde doar de noi. Trebuie să câştigăm neapărat trei puncte la Botoşani, de altfel trebuie să câştigăm toate meciurile rămase până la finalul acestui an”, a spus Lopez, CFR mai jucând la Iaşi, în Cupa României, şi cu Dinamo, în Gruia.

Meciul de astăzi de la Botoşani va începe la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.