JSport.roJSport.ro

IMG_5172_1200x800-1Săptămâna şi scandalul la Liga a IV-a Cluj. După ce Unirea Tritenii de Jos şi Luceafărul 2010 Cluj au trimis acuze înspre AJF Cluj, de data aceasta a venit rândul Viitorului Feleacu să fie nemulţumită de modul în care este tratată de reprezentanţii fotbalului judeţean.

Oficialii nou-promovatei au acuzat faptul că observatorul meciului Viitorul Feleacu-Ardealul Cluj, disputat duminică, i-ar fi ameninţat la final, spunându-le că ar fi indisciplinaţi şi că, mai mult, nu ar fi avut dreptul să joace în Liga a IV-a. De asemenea, potrivit celor de la Viitorul, arbitrul meciului cu Ardealul ar fi primit o notă mică din cauza lor.

„Am fost ameninţaţi că suntem indisciplinaţi şi că o să ne trimită nouă nişte arbitri… Ni s-a spus şi că ni s-a făcut un favor că suntem în Liga a IV-a, că noi nu am fost în Liga a V-a anul trecut, deşi am promovat de pe locul trei. Noi am primit 33 de cartonaşe galbene şi niciunul roşu până acum şi ni s-a spus că suntem indisciplinaţi, plus că nu avem voie să stăm atâţia pe bancă. În plus, domnul Suciu ne-a mai spus şi că din cauza noastră trebuie să îi dea notă mică arbitrului de la meciul cu Ardealul, deşi nu ştiu ce problemă avem noi cu arbitrajul, că se va ocupa să ne trimită nouă nişte arbitri care să ne pună cu botul pe labe, cam asta a dat de înţeles. Mie mi-e ciudă, pentru că tot timpul am avut respect pentru AJF, mai ales pentru domnul Suciu, dar ce s-a întâmplat acum e inadmisibil”, a declarat vicepreşedintele Viitorului, Vlad Pop, care s-a simţit deranjat de ieşirea preşedintelui Comisiei de Observatori, acest lucru fiind subliniat şi marţi dimineaţa, în cadrul şedinţei AJF.

Ionel Suciu a infirmat, însă, pentru CJSport.ro, acuzele venite dinspre Feleacu, menţionând că tot ce le-a transmis celor de la Viitorul după meci a fost doar în scop „preventiv”, pentru a fi evitate pe viitor sancţiunile din partea comisiilor AJF.

„Eu mi-am făcut datoria în calitate de observator de joc şi, după ce a fost eliminat un delegat de-al lor din incinta terenului (n.r.-Mihai Corcea, director tehnic) pentru injurii şi insulte la adresa brigăzii de arbitri, ei au continuat să protesteze la toate deciziile care au fost împotriva lor. Le-am spus, preventiv, pentru că eu sunt obligat să le spun şi preventiv, «conform regulamentului, dumneavoastră aveţi dreptul la o singură persoană oficială de pe banca tehnică care să dea indicaţii, dar numai propriilor jucători, pentru că altfel riscaţi să fiţi sancţionaţi pentru aspecte de indisciplină». Atât le-am spus, asta a fost toată discuţia. Că ei au înţeles altceva, aia e problema lor. Îmi asum ce am spus şi e normal să le spun, preventiv, pentru că ei nu cunosc regulamentul aşa cum îl ştim noi. Eu am fost ca un educator, ca un îndrumător. Nu am nimic cu ei, le-am spus ca pe viitor să aibă grijă nu se mai întâmple. Asta e ameninţare? Probabil ei sunt mai colerici. Acest delegat ne-a jignit pe noi, nu doar pe mine, pe toţi arbitrii şi observatorii, când a zis că ei au dreptul să spună şi să facă ce vor, că ei ne plătesc. Păi asta ce înseamnă?”, a fost reacţia preşedintelui Comisiei de Observatori, Ionel Suciu.

Pe teren, Viitorul s-a impus cu 2-1 în faţa Ardealului, după un meci spectaculos.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.