JSport.roJSport.ro

img_6931Atletic Olimpia Gherla a profitat de eşecul Someşului Gilău cu „U” Cluj şi a trecut pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a, după victoria categorică, 5-0, cu Arieşul Mihai Viteazu.

Meciul de sâmbătă după-amiaza a fost decis abia în a doua jumătate a reprizei secunde, gazdele intrând la pauză doar cu un gol avantaj. Jucătorii lui Lucian Roşu au reuşit să ţină aproape de adversari aproape o oră, experienţa şi valoarea superioare ale gherlenilor fiind decisive, pe final, în faţa tinereţii şi erorilor din defensivă ale oaspeţilor.

Câte o „dublă” a lui Bondor şi Alex Rus, plus golul lui Szabo au urcat golaverajul Olimpiei la +12, gherlenii stând mai bine la acest capitol decât Sticla Turda.

„Am câştigat 5-0, dar să ştiţi că cei de la Mihai Viteazu au o echipă bună. La pauză a fost 1-0 şi timp de 60 de minute chiar a fost un meci echilibrat. Acum, dorinţa mea e să-i reuşesc să-i ţin pe băieţi în priză, mai ales că urmează meciul cu Armenopolis de miercuri. Cea mai mare satisfacţie a mea e să-mi ţin echipa disciplinată şi pe viitor, aşa cum am ţinut-o în etapele astea”, a ţinut să precizeze antrenorul gherlenilor, Csaba Kilin, care se gândeşte, deja, la derby-ul oraşului cu Armenopolis, programat miercuri după-amiază.

„Greşelile personale ne-au trădat din nou astăzi, chiar primul gol l-am luat astfel. A fost şi o lipsă de comunicare, de tranziţie în acest meci, victoria a fost meritată a Gherlei, dar parcă scorul a fost prea drastic. Mai avem de pătimit o săptămână, după care sper să intrăm şi noi în rândul celorlalte echipe, pentru că suntem cu moralul la pământ deocamdată”, ne-a spus şi tehnicianul Arieşului, Lucian Roşu.

Formaţia sa are şansa de a obţine primele puncte în acest sezon miercuri, atunci când va primi vizita Viitorului Mihai Georgescu, o altă echipă fără vreun punct strâns până acum.


Olimpia Gherla

Imagini pentru fc olimpia gherla

Drăgan
Pop Fl.
Pop Vl
Pop S
Stupinean
Chendrean
Balint
Dascăl
Mureşan
Rus Al
Bondor

Au mai intrat: Szabo, Popovici, Salac, Gliga. Antrenori: Laur Aştilean, Csaba Kilin


Arieşul M Viteazu

Imagini pentru ariesul mihai viteazu

Ionele
Lincă
Chiş
Tolomeiu
Crişan
Pintilescu
Moldovan H
Kolozsi
Sulugiuc
Varga
Mărginean

A mai intrat: Ciurea. Antrenor: Lucian Roşu


 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.