Unirea Dej a făcut un retur perfect în faţa celor de la Minaur Baia Mare, a câştigat cu 3-1 şi, după 0-0 în tur, a obţinut calificarea în turul doi al barajului de promovare.

Formaţia lui Dragoş Militaru a avut un mare plus în faţa băimărenilor şi a deschis scorul conform cursului jocului.

Serediuc a înscris cu capul după o centrare perfectă a lui Frăsineanu în minutul 32. Cu două minute înainte de pauză, însă, fostul jucător al lui “U” Cluj, Haţiegan, a egalat pe tabelă, iar la pauză Baia Mare era calificată.

Doar că dejenii au început tare partea secundă şi după nici 10 minute au reuşit să marcheze. Alex Blaj a reluat cu capul după o fază fixă şi, cu puţin noroc, mingea a intrat în poartă. Minaur a fost aproape apoi de egalare, mai ales prin Stanciu, la o lovitură de colţ, dar cei care au mai marcat au fost tot dejenii. Frăsineanu a împins mingea în poarta goală după o acţiune a lui Florin Blaj, iar Unirea a învins cu 3-1 şi s-a calificat în turul doi al barajului, decisiv pentru promovare.

Acolo o aşteaptă SCM Zalău, învingătoare cu 5-0 la general în faţa celor de la CSO Cugir. Primul meci va avea loc sâmbătă, la Dej.

Unirea Dej

Farcaş
Roş
Kereki
Blaj Al.
Rus I.
Cătinean
Blaj Fl
Chira
Pop Ad.
Frăsineanu
Serediuc

Au mai intrat: Papp Al, Vomir, Cocian. Antrenor: Dragoş Militaru

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.