JSport.roJSport.ro

IMG_1938Unirea Dej a obţinut la Oradea, în jocul cu CS Oşorhei, prima victorie din ultimii trei ani în deplasare. Elevii lui Alpar Meszaros s-au impus cu 2-0 în meciul disputat pe stadionul „Motorul” din Oradea, după o partidă controlată în totalitate, şi au bifat a cincea victorie stagională.

Adrian Nalaţi a deschis scorul pentru echipa din judeţul Cluj în minutul 19, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 25 de metri, iar Claudiu Rogozan, cu un şut de la aceeaşi distanţă, a securizat cele trei puncte în minutul 65.

„Băieţii au jucat foarte bine, gazdele au avut o singură şansă de gol. M-au surprins plăcut jucătorii, dar oarecum mă şi aşteptam pe baza jocului bun pe care l-am avut în ultimele două etape. S-a creat un grup foarte ok din punct de vedere sportiv, iar în cele trei meciuri disputate până acum nu am avut ce să le reproşez, fiecare a dat totul pe teren”, ne-a declarat Alpar Meszaros, fericit şi pentru prima victorie în deplasare a Unirii Dej după trei ani. Precentul succes pe teren străin al echipei din judeţul Cluj a avut loc pe 19 aprilie 2013, 1-0 la Naţional Sebiş.

În clasament, dejenii rămân tot pe locul 11, însă au acumulat acum 16 puncte.

Unirea Dej: Sălăjan – Podină, Kovacs, Ionescu, Pop Vl. – Nalaţi, Munteanu, Rogozan, Ekollo, Bota – Bălţoi. Au mai intrat: Szekely, Paul Bogdan, Cr. Itu şi Guembar. Antrenor: Alpar Meszaros

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.