JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a încheiat unul dintre cele mai proaste sezoane din ultimii ani în Liga a III-a.

Dejenii au pierdut, 1-2 cu Performanţa Ighiu, meciul disputat ieri pe teren propriu şi au intrat în vacanţă, pentru că în ultima etapă vor sta.

Unirea a început mai bine ieri şi a deschis scorul prin Boje, dar Tineiu a egalat rapid, iar Circov a fructificat una dintre ocaziile avute de ighieni în partea secundă şi a stabilit scorul final.

A fost a 21-a înfrângere din 28 de meciuri disputate în acest sezon, doar cinci victorii şi două egaluri bifând Unirea într-un campionat în care doi oameni de afaceri italieni au preluat echipa în iarnă. Acest lucru nu s-a văzut în clasament, acolo unde formaţia dejeană se află pe locul 13, care duce, potrivit regulamentului, direct în Liga a IV-a.

Ba mai mult, dejenii pot încheia chiar pe 14, în cazul unei victorii a lui CS Iernut cu Mediaş 2 săptămâna viitoare, dar e puţin probabil ca Unirea să joace sezonul viitor în “D”. Ca în fiecare an, FRF va avea probleme cu echipele care nu-şi permit să continue în Liga a III-a, astfel că va da curs cererilor formaţiilor retrogradate, iar Unirea Dej va fi, foarte probabil, una dintre “norocoase”.

Unirea Dej

Kodion
Podină
Şerban
Kovacs
Kiss
Obreja
Hîmpea
Gnahore
Popescu
Boje
Blaj Fl.

Au mai intrat: Papp, Itu, Sabo, Ferhaoui. Antrenor: Mircea Bolba

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.